Update articol:

Agerpres: Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a anunţat că este testat pozitiv cu noul coronavirus

Foto Facebook Foto Facebook

Sârbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a anunţat marţi că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează AFP, potrivit Agerpres.

Novak Djokovic este considerat responsabil pentru consecinţele organizării Adria Tour, turneu după care Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la COVID-19, alăturându-se astfel bulgarului Grigor Dimitrov şi croatului Borna Coric. În prima etapă a turneului, desfăşurată la Belgrad pe un stadion plin, publicul nu a purtat mască, iar jucătorii s-au îmbrăţişat pe teren, au cinat împreună fără prea multe măsuri de protecţie şi au jucat inclusiv baschet, informează Agerpres.

De asemenea, preparatorul fizic al lui Djokovic, Marko Paniki, şi antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh, au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, conform presei locale.

Circuitul Adria Tour a fost organizat de Djokovic în Balcani pentru a strânge bani în scopuri caritabile şi pentru a oferi unor jucători meciuri într-un sezon competiţional suspendat din martie până în august din cauza pandemiei de coronavirus.

BVB | Știri BVB

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (19/05/2022)

Structura actionariat la data de 30 aprilie 2022

Erste Group Bank AG (EBS) (18/05/2022)

Rezultate vot - AGA Anuala din 18.05.2022

Digi Communications N.V. (DIGI) (18/05/2022)

Corectare erori materiale raport financiar Q1 2022

VRANCART SA (VNC) (18/05/2022)

Tranzactii parti afiliate conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)