Update articol:

Augustin Jianu, fost ministru al Comunicaţiilor: Sesizare către Dragnea privind exportul de profit de către Telekom

“Domnule Dragnea, ce ați făcut în legătură cu situația semnalată de mine de la Telekom Romania Mobile Communications și Telekom Romania Communications? * “Aveți în prezent toată puterea necesară să rezolvați concret un caz în de multinațională care scoate profitul din țară”

Augustin Jianu, fost ministru al Comunicațiilor în Guvernul Grindeanu, fost Director general Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO, a scris, astăzi, pe Facebook, că a trimis informări privind o multinațională care scoate profitul din țară.
Jianua susţine: “Am văzut că între anunțurile bombastice cu «tentative de asasinare», domnul Liviu Dragnea «se luptă» cu multinaționalele care «fug cu profitul din țară».https://financialintelligence.ro/liviu-dragnea-o-parte-dintre-multinationale-finanteaza-protestele-din-romania/

Domnule Dragnea, ce ați făcut în legătură cu situația semnalată de mine de la Telekom Romania Mobile Communications și Telekom Romania Communications? Ce a făcut Guvernul României și Ministerul Finanțelor Publice? Ați trimis Agenția Națională de Administrare Fiscală într-un control pe costuri de transfer? Am văzut că știți cum se face cu bunurile și serviciile supraevaluate cumpărate de la firma mamă. Păi trimiteți, domne, un control!
Domnule președinte, aveți instrumente legale și informații oficiale trimise de mine. Aveți în prezent toată puterea necesară să rezolvați concret un caz în de multinațională care scoate profitul din țară. Nu vă este rușine să mințiți românii în halul ăsta?”.

În primăvara acestui an, Augustin Jianu a plecat din PSD şi a anunţat că intră în proiectul  #ProRomania, susţinând, pe Facebook, că PSD se dovedeşte a fi “un partid de diletanţi, de mafioţi fără limite”: “Am intrat în politică pentru că am fost convins că schimbarea se poate face numai din interiorul sistemului politic. Am fost mereu împotriva celor care critică de pe margine, fără să se implice, fără să contribuie. De-a lungul anilor am observat cu dezamăgire cum – în PSD, dar şi în alte partide – loialitatea primează competenţei sau eticii. Am văzut cum, rând pe rând, oameni de calitate au fost alungaţi pentru a face loc unor lipitori de afişe. Chiar şi astăzi putem vedea cum analfabeţi «loiali» primesc funcţii de conducere plătite din banii românilor. Trăim cu toţii o realitate tristă şi penibilă. (…) Un lider din PSD mi-a spus cândva că partidul a fost mereu acuzat de corupţie sau de comunism, dar niciodată de incompetenţă. Astăzi, PSD se dovedeşte a fi un partid de diletanţi, de mafioţi fără limite, iar tandemul Dragnea – Dăncilă este, fără îndoială, cea mai mare catastrofă a istoriei recente a României. În acest moment viitorul este incert, însă un lucru îl ştim cu toţii: ceva trebuie făcut”.

 

 

 

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (08/12/2023)

Decontarea si plata tranzactiilor aferente ofertei publice de cumparare

COMPA S. A. (CMP) (08/12/2023)

Notificare prag detineri/vot >15%

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (08/12/2023)

Notificare prag detineri/vot <5%

COMPA S. A. (CMP) (08/12/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014