Update articol:

Downton Abbey se listează pe Airbnb: 187 USD doar pentru o noapte (video Official Trailer)

www.airbnb.co.uk www.airbnb.co.uk

Fanii celebrului serial TV Downton Abbey au acum oportunitatea să trăiască, pentru o noapte, precum  un „Lord sau o Lady” la castelul unde s-a filmat serialul. 

 

Pentru a marca lansarea filmului „Downton Abbey”, proprietarii Highclere Castle – locul unde se petrece în principal acţiunea serialului BBC – și-au listat casa pe Airbnb la un preț de 150 de lire sterline (aproximativ 187 USD) pe noapte.

Astfel, Earl și Lady Carnarvon invită un cuplu norocos să „trăiască regeşte”, o noapte, la proprietatea lor de 100.000 de metri pătrați, cu 300 de camere mobilate opulent, fiecare detaliu oferind o perspectivă unică asupra istoriei sale.

Perechea aleasă va fi invitată să servească o cină tradiţională cu contele și contesa de Carnavon în sala de mese, urmată de cafeaua în bibliotecă. Se vor retrage apoi într-unul dintre dormitoarele cu vedere la 1000 de acri de verdeaţă.

Înainte de a pleca a doua zi, cuplul va face un tur al împrejurimilor și va primi un „cadou special” pentru a se bucura de „un pic din Castelul Highclere acasă”.

Cuplul selectat va trebui să-i convingă pe Earl și Lady Carnarvon, printr-o cerere scrisă, că este pasionat de „Downton Abbey”. Se vor lua în considerare doar candidații cu profil Airbnb verificat și recenzii pozitive. Aplicațiile se deschid pe 1 octombrie, cu șederea stabilită pentru 26 noiembrie.

Castelul Highclere, care este deja deschis publicului în anumite zile ale anului, se află în proprietatea familiei Carnarvon din 1679. De-a lungul anilor, a fost folosit ca locație pentru diverse filme și emisiuni TV, inclusiv pentru videoclipul muzical al lui John Legend – „Heaven”.

Filmul „Downton Abbey” s-a lansat în U.K. săptămâna trecută și va ajunge vineri în  cinematografele americane.