Update articol:

Dragoș Bîlteanu a renunțat la mandatul de administrator Biofarm, după ce, din cauza cazierului său, compania nu a primit autorizație de utilizator final pentru alcoolul necesar producției de medicamente

Consiliul de Administratie al Biofarm S.A. informeaza actionarii ca D-nul Bilteanu Dragos George a renuntat la mandatul de administrator al societatii incepand cu data de 07.09.2020, a raportat compania Bursei de Valori București.

Anterior, Biofarm a anunțat că nu a primit autorizație de utilizator final pentru alcoolul necesar producției de medicamente, din cauza cazierului judiciar al lui Dragoș Bîlteanu.

Compania a transmis, într-un raport anterior: “Consiliul de Administratie al Biofarm S.A. informeaza actionarii ca Ministerul Finantelor Publice – Agentia Nationala de Administrare Fiscala – Directia Generala a Vamilor a respins cererea societatii de acordare a autorizatiei de utilizator final pentru alcoolul necesar productiei de medicamente, intrucat in cazierul judiciar al domnului Bilteanu Dragos George sunt inscrise fapte de natura celor prevazute la Art. 364 alin.(1) lit.d) din Legea 227 din 2015 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

Din cauza neacordarii autorizatiei de utilizator final Biofarm S.A. nu va beneficia de scutirea directa a accizelor pentru alcoolul necesar productiei de medicamente.”

Anul trecut, Dragoș Bîlteanu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, de către Tribunalul București, într-un dosar penal instrumentat de DIICOT, început în 2014. 

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (30/09/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDMN si EFSA

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (30/09/2020)

Decizie ASF nr. 1168/30.09.2020

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (30/09/2020)

Inregistrarea la Registrul Comertului a reducerii capitalului social subscris

ROMCARBON SA (ROCE) (30/09/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014