Update articol:
Al 9-lea atelier din cadrul reţelei MHS Truck Service a fost inaugurat în data de 10 iulie, la Oradea

Dragoș Preda, Ministerul Transporturilor: Grupul MAN este prezent în România de peste 20 ani; flota variată a companiei se află pe primul loc în topul preferințelor clienților

Al 9-lea atelier din cadrul reţelei MHS Truck Service a fost inaugurat în data de 10 iulie, la Oradea, investiția service-ului MAN în această locație ridicându-se la 4 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei. Reţeaua MHS Truck Service deţine ateliere de service proprii în Bucureşti, Otopeni, Braşov, Sibiu, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Bacău. De asemenea, în cadrul reţelei funcţionează şi 5 parteneri de service autorizaţi în Iaşi, Slatina, Oradea, Piatra Neamţ şi Baia Mare.

MHS Truck Service Oradea asigură 24 de locuri noi de muncă în zona respectivă. În total, reţeaua MHS Truck Service oferă un număr de 280 de locuri de muncă la nivel national, potrivit zf.ro.

Prezent la eveniment, Dragoș Preda, Secretar de stat pentru Comunicatii electronice in cadrul Ministerului Transporturilor Infrastructurii și Comunicatiilor, a declarat: “Având în vedere ca Grupul MAN este prezent în România de peste 20 ani și, de asemenea, că flota variată a companiei se află pe primul loc în topul preferințelor clienților din România (în primele 4 luni ale acestui an) înregistrând o cotă de piață pe segmentul vehiculelor noi de 21,5%, potrivit statisticii DRPCIV din aprilie 2020, MAN vine în întâmpinarea nevoilor clienților din România, prin creșterea pachetului de oferte, produse și servicii din industria de transport.

Partea inteligentă a unui oraș inteligent nu o reprezintă doar tehnologia, ci şi capacitatea liderilor și a locuitorilor de a folosi toate instrumentele de care dispun pentru a crea un spațiu urban util, inovativ și propice dezvoltării mediului de afaceri. Consider că este nevoie de o strategie coerentă și coordonată la nivel național pentru a avea orașe inteligente. În acest sens, Domnul Primar Ilie Gavril BOLOJAN este un vizionar și unul dintre edilii care sprijină dezvoltarea afacerilor de anvergură în propriul oraș si regiune, compania MAN fiind unul dintre aceste exemple.

MAN Truck & Bus unește activitățile de digitalizare ale tuturor sectoarelor de activitate într-o unitate nouă, puternică. În acest context, la nivelul companiei, se promovează masiv strategia de digitalizare a MAN Truck & Bus și implementarea acesteia, atenția fiind concentată pe optimizarea și îmbunătățirea proceselor interne, deoarece digitalizarea, ca și concept, schimbă nu numai produse și servicii, dar și compania în sine.

Orientarea noastră către un viitor digital joacă un rol decisiv pentru competitivitatea viitoare a producătorilor de autovehicule comerciale și nu numai și avand ca rol accelerarea transformării, de la producători de autovehicule comerciale la furnizori de soluții inteligente de transport.

În acest context, si in rezonanta cu pozitia subsemnatului de Vicepresedinte al WG interministerial pentru transpunerea directivei ITS – Intelligent Transport Systems, nu pot decât să mă bucur și să apreciez munca Dumneavoastră, efortul susținut, dedicarea și inovarea din cadrul acestei companii, cu atât mai mult cu cât digitalizarea și eficientizarea sunt deziderate clare ale Guvernului Ludovic ORBAN si ale României, pe care, cu aceasta ocazie sunt onorat sa le reprezint”.

 

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022