Update articol:

Duma de Stat a Federației Ruse – Nu va exista o mobilizare generală; ruşii caută pe Google cum să părăsească Rusia (actualizare – discursul lui Putin, amânat pentru mâine)

Rusia Sursa foto: pixabay.com

actualizare

Importantul discurs al Președintelui Federației Ruse a fost amânat până mâine, conform Pravda.

…………….

Duma de Stat a Rusiei a negat zvonurile despre mobilizarea generală , care au apărut pe fundalul schimbărilor în legislația Federației Ruse.

Acest lucru a fost anunțat într-un interviu acordat publicaţiei Gazeta Parlamentară de către unul dintre autorii amendamentelor de introducere a conceptelor de „mobilizare”, „timpul de război” și „lege marțială” în Codul Penal al Federației Ruse, Andrei Kartapolov, președintele Comitetului de Apărare al Dumei.

Nu a exclus însă posibilitatea introducerii legii marțiale în regiunile care se învecinează cu Ucraina, potrivit Pravda.

În așteptarea discursului lui Vladimir Putin din această seară, rușii au început să întrebe Google despre modalitățile de a părăsi Rusia și despre obținerea amânărilor  de la armată, conform Pravda.

Programul de interogări al motorului de căutare a fost publicat de canalul Telegram „Atenție, știri”. Graficul arată cum se modifică activitatea căutării „cum să pleci din țară”. Pe 20 septembrie, linia graficelor a crescut brusc. Același lucru se întâmplă și cu solicitarea posibilității de a obține amânare din partea armatei, scrie Pravda.

Pe 20 septembrie, președintele rus Vladimir Putin este aşteptat să se adreseze rușilor cu privire la organizarea de referendumuri privind aderarea LPR și RPD la Federaţia Rusă, precum și a regiunilor Herson și Zaporojie din Ucraina.

Discursul șefului Federației Ruse către popor este amânat cu mai mult de o oră și jumătate din motive necunoscute.

 

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (05/10/2022)

Completare Convocare AGAO 19.10.2022

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (05/10/2022)

Purcari Wineries PLC a desfasurat prima editie a Zilei Investitorului

SOCEP S.A. (SOCP) (05/10/2022)

Erata Hotarari AGA O din 27.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (05/10/2022)

Notificare cu privire la numarul si tipul de investitorilor

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (05/10/2022)

Plata dividende interimare aferente exercitiu financiar 2022