Update articol:

După achiziţia Centrului de excelență Badea Medica, Medlife este în discuții cu alți doi-trei operatori din România, dar și din țările învecinate, pentru a-și extinde prezența

 

MedLife, compania de servicii medicale private din România, anunță preluarea pachetului majoritar (65%) al centrului de excelență Badea Medica (Badea Medical SRL). Centrul oferă o gamă complexă de servicii medicale, axate în principal pe segmentul de patologie abdominală, dar care acoperă și alte numeroase tipuri de afecțiuni.

Pacienții pot accesa consultații clinice de specialitate de gastroenterologie, medicină internă, dermatologie, terapia durerii, toate acestea oferite de o echipă medicală de excepție, coordonată de prof. dr. Radu Badea.

 „Clujul reprezintă unul dintre cele mai importante puncte de interes în planul nostru de dezvoltare. Am deschis prima dată în acest oraș un laborator de analize şi un centru de medicină muncii, iar apoi ne-am extins cu o clinică de mari dimensiuni – Hyperclinica MedLife. În urmă cu doi ani am adăugat și partea de servicii spitalicești, odată cu intrarea în acționariatul spitalului Humanitas. Pentru că ne dorim să punem la dispoziția pacienților o gamă și mai largă de servicii, dar și abonamente personalizate zecilor de mii de clienți din companii, am decis să facem echipă cu specialiștii de calibru ai centrului de excelență Badea Medica. (…) Vom continuă programul de achizițîi atât în România, cât și în țările învecinate aflate în prospecție, urmând planul anunțat către investitori și acționari”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO al MedLife.

Achiziționarea pachetului majoritar Badea Medica reprezintă cea de-a 23-a achiziție derulată pană în prezent de grupul MedLife, ultima fiind anunțată în luna ianuarie a.c. – Rozsakert Medical Center, din Ungaria.

MedLife a încheiat primul trimestru din 2019 cu o cifră de  afaceri consolidată pro-formă în valoare de 224,9 milioane lei aferentă acestei perioade, în creștere cu 27,6% față de aceeași perioadă a anului trecut. Pentru perioada următoare, compania a anunțat continuarea programului de achizițîi în România și regiune. Dacă va reuși implementarea tuturor proiectelor anunțate către acționari, există premise că MedLife să depășească pragul de 200 milioane de euro în 2019.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursă de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

 

BVBStiri BVB

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (22/06/2021)

Convocare AGAO 26.07.2021/ 27.07.2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (22/06/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 14 - 21 iunie 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (22/06/2021)

Acceptare mandate membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (22/06/2021)

Incheiere contract vanzare-cumparare pentru cumpararea unui teren

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (22/06/2021)

Hotarari AGA O din data de 22 iunie 2021