Update articol:

După câteva zile de la numire, generalul Ştefan Dănilă a predat mandatul la Romaero: “A fost ultima soluție găsită de mine pentru a spune ca nu mai putem spune poveşti și tăia panglici”

Foto Facebook Foto Facebook

Generalul Ştefan Dănilă a predat ieri mandatul la Romaero, potrivit surselor noastre.

Domnia sa ne-a declarat: Da (n.r. am predat mandatul). Cu mare regret. Nu am soluțiile financiare necesare. A fost ultima soluție găsită de mine pentru a spune ca nu mai putem spune povesti și tăia panglici”.

Astăzi de dimineaţă, generalul  Ştefan Dănilă a scris pe Linkedin: “Misiunea de salvare este onorantă și responsabilizează. Am folosit tot ce puteam, tot ce știam și am învățat cât am putut intr-un timp foarte scurt. Apoi un om bun și harnic m-a privit în ochi și m-a întrebat cât mai trebuie să muncească fără să fie plătit. O lună, doua? Nu am putut să îi promit o zi fixă, dar i-am spus sincer că fac tot ce pot. A doua zi am aflat ca soluțiile gândite de mine nu sunt aplicabile și nici nu vor fi prea curând. Dar exista altele. Eu nu stăpânesc acele mecanisme. După ce am aflat că speranța mea de doua luni este mult prea optimista, că 3, 4 sau chiar mai mult au fost deja irosite în același demers, am decis că e mai bine să las locul altcuiva, cât mai repede, pentru a face ce trebuie, adică ceea ce eu nu știu. Încă simt privirea disperata a omului care isi face treaba cu dăruire, profesionist, într-un domeniu in care ar trebui să fie de elita. Caut și strig după colacul de salvare!”

Conducerea Romaero decisese, la finalul anului trecut, numirea generalului de aviație Ștefan Dănilă în funcția de director general, pentru patru luni, după revocarea lui Silviu Ionuț Grecu din funcție. Noul mandat a început din 29 decembrie.

Structura acționariatului Romaero este formată din Ministerul Economiei – 56,7 la sută, SIF Muntenia – 23,2 la sută, Fondul Proprietatea – 18,8 la sută.

 

Generalul de aviație Ștefan Dănilă, numit director general al Romaero, pentru patru luni

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (21/09/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (21/09/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGEA din data de 9/10 octombrie 2023

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (21/09/2023)

Completare Convocare AGEA 11/12.10.2023

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (21/09/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (21/09/2023)

Litigiu privind Hotararea AGEA 5/01.09.2023