Update articol:

ELEMENT INDUSTRIAL: NOU PROIECT LOGISTIC DE 60.000 MP LA CRAIOVA, DE 35 DE MILIOANE DE EURO

Muler Onofrei, Managing Partner, Element Industrial Muler Onofrei, Managing Partner, Element Industrial

Element Industrial anunță dezvoltarea unui parc logistic de 60.000 mp la Craiova, o investiție totală de 35 de milioane EUR. Compania va construi proiectul industrial pe un teren de 11 hectare, în apropiere de fabrica Ford și centura de sud a orașului, cu acces direct la E70. Intenția dezvoltatorului este de a livra în trei faze ELI PARK Craiova, un parc logistic de anvergură pentru zona de sud-vest a țării.

Considerăm că zona din jurul orașului Craiova va deveni un hub important de producție și logistică, având în vedere investițiile importante din industria auto, precum și cele în infrastructură”, spune Muler Onofrei, CEO & Co-founder Element Industrial, adăugând: ”Am ales Craiova datorită cererii mari pe care am avut-o pentru spații de clasă A, cu suprafețe între 2.000 -10.000 mp.

În prezent se lucrează la actele pentru obținerea autorizației de construcție, compania având în plan să demareze lucrările pentru prima fază în cursul trimestrului patru al acestui an. Similar proiectului din București, noul parc logistic din Craiova va fi construit la standarde internaționale de clasă A, respectiv: o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații  de manevră pentru camioane (35 m truck court) și locuri numeroase de parcare.

Ca și strategie de business, Element Industrial are în vedere proiecte de 50-60.000 mp în București și orașele secundare și terțiare, unde este cerere de spații de logistică de clasă A.

ELEMENT INDUSTRIAL are în vedere dezvoltarea unui portofoliu de proiecte industriale și logistice sub brandul ELI PARK, atât în București, cât și în țară. Primul dintre ele este ELI PARK 1, un parc logistic cu o suprafață închiriabilă de 50.000 mp, ce presupune o investiție totală de 25 milioane de EUR în zona Chitila-Buftea, ce se prefigurează drept un nou pol logistic de proximitate față de capitală. Lurcrările de construcție la prima fază ce însumează 20.000 mp sunt în grafic, urmând să fie livrate în vara acestui an.Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii “built to suit” pentru facilități de producție și  depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare și livrare conform cerințelor specifice pentru fiecare proiect.

BVB | Știri BVB

BRK Argint Turbo Short 23 (BKSLVTS4) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

BRK Dow Turbo Short 34350 (BKDOWTSD8) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/12/2022)

Semnare Memorandum de Intelegere privind Coridorul Vertical