Update articol:

Elon Musk refuză să blocheze propaganda rusă de la Starlink: „Nu vom face acest lucru decât cu pistolul” – CNN

Elon Musk Tesla

Într-un tweet vineri seară, Elon Musk a susținut că oficialii guvernamentali străini au cerut companiei sale de internet prin satelit Starlink „să blocheze sursele de știri rusești” în urma invaziei neprovocate a Ucrainei, potrivit CNN.

„Nu vom face acest lucru decât cu pistolul”, a spus Musk pe Twitter. „Îmi pare rău că sunt un absolutist al libertății de exprimare”.

Nu este clar la ce guverne se referă Musk în tweet, deși a adăugat că nu este Ucraina.

 

Amplificarea propagandei: Sursele de știri rusești, cum ar fi RT, servesc drept megafon global al președintelui rus Vladimir Putin, inducând publicul în eroare și abaterea de la problemele în cauză, potrivit CNN. Vineri, Putin a semnat un proiect de lege de cenzură care face imposibil ca organizațiile de știri să raporteze cu exactitate știrile din sau din Rusia.

Musk a trimis în această săptămână în Ucraina un camion cu antene Starlink – care pot fi folosite pentru a se conecta la serviciul de internet prin satelit al companiei –, răspunzând unei cereri din partea viceprim-ministrului țării, pe fondul temerilor că ucrainenii ar putea pierde accesul la internet, dacă Rusia își continuă atacurile asupra infrastructurii de comunicații.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022