Update articol:

EMMA Capital Group a achiziționat o participație de 67% din Get’s Bet și Club King, care activează piața românească de jocuri de noroc  

Sursa foto: pixabay.com Sursa foto: pixabay.com

Grupul de companii Get’s Bet este prima achiziție a EMMA Capital în sectorul jocurilor de noroc din România. În calitate de acționar majoritar, EMMA Capital a decis să păstreze în funcție conducerea actuală, iar alături de aceasta va suplimenta câteva poziții manageriale pentru a consolida și mai mult expertiza și excelența operațională, potrivit unui comunicat al companiei.

Get’s Bet și Club King sunt companii românești de pariuri sportive și cazinouri, fondate în 1993 și 2004 de omul de afaceri Sandu Ghețu. Pe piața românească, acestea operează peste 1.000 de locații de vânzare cu amănuntul de pariuri sportive și jocuri de noroc, menținându-și de asemenea și o prezență online în creștere.

“Fiind prima noastră achiziție pe piața jocurilor de noroc din România, ne-am propus să ne punem resursele și expertiza în spatele unei companii cu un potențial de creștere puternic pe piața locală. De asemenea, am evaluat cu atenție interacțiunea noastră foarte bună cu actuala conducere pentru a ne asigura că deciziile operaționale coincid cu obiectivul nostru comun de a deveni unul dintre liderii pieței de jocuri de noroc din România”, a menționat Pavel Horak, directorul de investiții al EMMA Capital.

În ultimii ani, grupul de companii Get’s Bet a crescut rapid, extinzându-și atât prezența în retail, cât și în online, potrivit comunicatului. Acest parteneriat își propune să consolideze poziția grupului în sectorul jocurilor de noroc din România, utilizând în același timp experiența îndelungată a EMMA Capital pentru a impulsiona jocurile online și a crea o platformă pe care jucătorul român să o aleagă cu întâietate.

“Așteptăm cu nerăbdare această nouă eră pentru Get’s Bet alături de EMMA Capital. Experiența vastă și palmaresul dovedit al EMMA în sectorul jocurilor de noroc vor ajuta grupul nostru să crească și să ne consolideze poziția pe piața din România”, a subliniat Cristian Roman, CEO-ul grupului.

Consiliul Concurenţei analizează preluarea mai multor companii de către HoldCo

 

EMMA Capital este un holding privat de investiții, fondat în 2012 de Jiří Šmejc. În ultimii ani, s-a concentrat în principal pe piețele din Uniunea Europeană, dar este prezentă și pe alte piețe din Europa și Asia. De obicei, joacă un rol activ în companiile în care dobândește o participație, contribuind la gestionarea, dezvoltarea și la o eventuală restructurare a acestora. Prioritatea de investiție a EMMA este reprezentată de companiile de retail și de cele orientate către clienți. EMMA Capital deține și Premier Energy, al treilea mare distribuitor și furnizor de infrastructură de gaze naturale din România. În prezent, Premier Energy este una dintre companiile de infrastructură energetică și de electricitate cu cea mai rapidă creștere din Europa de Sud-Est, concentrându-se pe Green Deal-ul European. Grupul a investit masiv în active de energie verde.

 

 

 

BVB | Știri BVB

E-mini Dow Jones TURBO LONG 0.001/28,000/29,000 (EBDOWTL22) (26/09/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 27 si 28 Septembrie 2022

TURBO LONG ON GOLD FUTURES (RCGLDTL2) (26/09/2022)

Suspendare tranzactionare - 11:31 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG atingere bariera

MedLife S.A. (M) (26/09/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 19 - 23 septembrie 2022

BRK Dow Turbo Long 29850 (BKDOWTLB4) (26/09/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 26 si 27 Septembrie 2022