Update articol:

Enel a fost inclusă în Grupul Consultativ pentru Piaţa Obligaţiunilor Durabile al Bursei de la Londra

Enel a fost inclusă în Grupul Consultativ pentru Piața Obligațiunilor Durabile al Bursei de la Londra (SBMAG). Enel este singura companie italiană și singura companie de utilități din lume inclusă în această inițiativă, potrivit informaţiilor transmise de companie.

SBMAG, care cuprinde actori cheie de pe piață care lucrează activ în domeniul finanțărilor durabile, are ca scop consilierea companiilor și a investitorilor care doresc să atragă capital pentru tranziția la o economie cu emisii reduse de carbon.

Alberto de Paoli, CFO al Grupului Enel, a declarat: „Includerea în Grupul Consultativ pentru Piața Obligațiunilor Durabile al Bursei de la Londra confirmă leadershipul și angajamentul nostru în dezvoltarea finanțelor durabile. Continuăm să ne poziționăm ca un trendsetter în acest domeniu, făcând parte din această inițiativă, împreună cu alți jucători interesați ai pieței, precum organizațiile de profil, firme de avocatură, investitori și emitenți de obligațiuni, vom putea să împărtășim experiența noastră și să sprijinim în continuare piețele globale în demersul de a accelera tranziția energetică pentru toți.” 

 

BVB | Știri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (26/11/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/11/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

WTI Light Sweet TURBO LONG 1.00/70/73 (EBWTITL70) (26/11/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 29 Noiembrie si 2 Decembrie 2021