Update articol:

Epson a livrat videoproiectoare în creștere cu aproape 22% față de aceeași perioadă a anului 2017

Simona Decuseara, Country Manager Epson Romania

În primele trei trimestre ale acestui an, Epson a livrat piața locală aproximativ 4.900 de videoproiectoare, în creștere cu aproape 22% față de aceeași perioadă a anului 2017. Din punctul de vedere al valorii pieței, aceasta a crescut cu 34% faţă de anul precedent, ajungând la aproape 8,6 milioane de euro, se precizează în comunicatul companiei.

“Piața locală a evoluat mult și clienții din toate sectoarele economice se orientează către modele care aduc tehnologii cu beneficii clare și formate moderne. În acest context, am obținut o creștere peste nivelul pieței tocmai datorită strategiei de a aduce pe piață o gamă completă de modele de videoproiectoare potrivite pentru fiecare segment de consumatori”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Campionatul Mondial de Fotbal a impulsionat vânzările de proiectoare home cinema, modelul laser ultra short throw Epson LS100 înregistrând vânzări foarte bune pe timpul verii.

Epson  are o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali. Compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 80.000 de angajaţi în 86 de companii din întreaga lume.

Epson Europe Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.750 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2016 au fost de 1.7 miliarde de Euro.

BVB | Știri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (29/11/2023)

Suspendare provizorie sentinta faliment actionar majoritar

SAFETECH INNOVATIONS (SAFE) (29/11/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGEA 21/22.12.2023

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (29/11/2023)

Electrica a atras o noua finantare de 17,4 mil. euro prin Fondul de Modernizare

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (29/11/2023)

Depunere Oferta publica de cumparare actiuni EVER