Update articol:

Equiliant Capital investește în rețeaua de clinici stomatologice Victoria

Equiliant Capital, fond de investiții dedicat întreprinderilor mici și mijlocii din România, anunță decizia de a investi în Clinica Victoria, o rețea de clinici stomatologice cu prezența în Pitești, Râmnicu Vâlcea și Slatina.
Obiectivul invesititiei este crearea unei rețele cu acoperire națională, folosind platforma dezvoltată de Daniel și Cristian Dragomir, fondatorii Clinicii Victoria. Extinderea va avea loc atât organic cât și prin achiziția altor clinici care vor putea să se integreze în modelul operațional al Clinicilor Victoria.
Clinică Victoria, o rețea de clinici stomatologice cu prezența în Pitești, Râmnicu Vâlcea și Slatina. Rețeaua clinicilor Victoria oferă pacienților acces la 26 de medici și, până acum, a oferit serviciile sale unui număr de circa 40000 pacienți.
Clinica Victoria reunește, sub același acoperiș, servicii de stomatologie și imagistică.
În urma majorării de capital efectuate, Equiliant va deține un pachet minoritar în Clinică Victoria.
“Suntem bucuroși că am reușit să convingem un investitor de talia Equiliant să ne vină alături pentru a dezvoltă la nivel național conceptul clinicilor Victoria așa cum noi l-am gândit, în beneficiul pacienților noștri actuali și viitori. Noi credem că tehnologia trebuie să facă serviciile stomatologice mai accesibile, dar acest obiectiv nu poate fi atins decât pe baza unui model operațional foarte eficient și bine controlat. De aceea ne place să credem că putem contribui la democratizarea accesului la servicii stomatologice de înalta calitate”, a declarat Daniel Dragomir, director general și fondator al Clinicilor Victoria.
“Am fost impresionați de modelul operațional dezvoltat în Clinicile Victoria și de efortul permanent în direcția calității bine controlate, astfel încât să fie atins obiectivul de a oferi un serviciu medical de calitate la un preț accesibil. Această ne-a convins că merită să susținem efortul de extindere rapidă a acestui concept pe piață românească, într-un domeniu medical extrem de fragmentat”, a declarat Laurențiu Ciocîrlan, managing partner Equiliant.
Clinica Victoria a fost asistată, în calitate de consultant juridic, de casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). Equiliant Capital a fost asistat de SCA Păcuraru, Iliescu, Mazareanu, în calitate de consultant legal și TaxHouse în calitate de consultant fiscal.
Equiliant Capital este un fond de investiții de tip private equity, dedicat întreprinderilor românești mici și mijlocii cu mare potențial de creștere. Este un fond cu un capital de 50 mil EUR iar investițiile efectuate sunt în plajă 3-10 mil EUR, în una sau mai multe tranșe. Fondul este finanțat de Pavăl Holding, proprietarul Dedeman. Domeniile de interese sunt serviciile (asistență medicală, retail, lifestyle, servicii de infrastructură, etc.) și anumite nișe de producție, care permit dezvoltarea unor branduri puternice sau a unor modele operaționale cu anumite elemente de unicitate. Atractivitatea unei firme este dată de un concept cât mai diferențiat, care să permită creșterea rapidă și ocuparea unei nișe de piață, astfel încât, după câțiva ani, achiziția acelei firme să fie dorită de jucătorii mari generaliști, dar și de fondurile de investiții de mari dimensiuni.

BVB | Știri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (04/10/2023)

Hotarari AGA Ordinara si Extraordinara 4.10.2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Vanzarea pachetului de actiuni detinut la Sinterom S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Numire membri provizorii Directorat

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la Elba S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Componenta comitetelor consultative ale Consiliului de Supraveghere