Update articol:

Este prea devreme să vorbim despre potențiala întâlnire a lui Putin cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski – Peskov

ucraina

Este prea devreme să vorbim despre o potențială întâlnire între președinții Vladimir Putin al Rusiei și Vladimir Zelenski al Ucrainei, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru TASS.

Președintele belarus Alexandru Lukașenko a declarat anterior că nu exclude posibilitatea unei întâlniri între președinții Rusiei și Ucrainei în cazul succesului negocierilor de pace. „Când vor exista progrese în aceste probleme (inclusiv demilitarizarea și denazificarea – TASS), sunt sigur că cei doi președinți se vor așeza … și vor semna aceste acorduri”, a spus Lukașenko, citat de agenția BelTA.

El a precizat că negocierile dintre Rusia și Ucraina sunt esențiale ca o piatră de temelie pentru o eventuală întâlnire a celor doi președinți.

„Este prea devreme pentru a face astfel de concluzii”, a spus Peskov.

Luni, discuțiile ruso-ucrainene au avut loc în regiunea Gomel din Belarus. Întâlnirea a durat aproximativ cinci ore. Potrivit consilierului prezidențial rus Vladimir Medinsky, care a condus delegația Rusiei, părțile „au discutat temeinic toate problemele de pe ordinea de zi și au găsit câteva puncte asupra cărora este posibilă o poziție comună” și au convenit să continue negocierile. Potrivit unei surse TASS, următoarea rundă de discuții este de așteptat să aibă loc pe 2 martie, așa cum au convenit părțile.

 

BVB | Știri BVB

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (11/08/2022)

Disponibilitate raport S1 2022

CONPET SA (COTE) (11/08/2022)

Disponibilitate raport S1 2022

ANTIBIOTICE S.A. (ATB) (11/08/2022)

Convocare AGA O & E 15.09.2022

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (11/08/2022)

Disponibilitate raport S 1 2022 si detalii videoconferinta

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (11/08/2022)

Disponibilitate raport S1 2022