Update articol:

ETURIA: Black Friday crește cererile la pachetele turistice cu 40% și scade tarifele cu pana la 60%, în destinațiile exotice

Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia

După un an în care industria ospitalității a suferit pierderi fără precedent din cauza virusului SARS-COV-2, campania lansată de Eturia, în 13 noiembrie a.c, în contextul Black Friday a determinat o creștere cu 40 % a interesului turiștilor români pentru vacanțele exotice, comparativ cu săptămânile care au precedat-o, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, din analiza solicitărilor, a rezultat că pachetele alese de către turiști, în această perioadă, sunt cele cu plecare de tip last minute, iar perioadele căutate sunt Revelionul și începutul anului, mai exact perioada optimă din punct de vedere al vremii, pentru destinații exotice.

Când am lansat promoțiile Black Friday am primit un număr mare de solicitari, iar clientii au ales sa rezerve pachetele aflate în promoție chiar din prima zi. Destinațiile vedetă sunt cele deschise turismului internațional, în care românii pot calatori fără restricții, cum ar fi: Maldive, Tanzania, Mexic, Republica Domincană. Cu titlu de exemplu, în această perioadă un sejur all inclusive, cu charter în Maldive, pentru o perioadă de 8 zile, în ianuarie 2021, poate fi achiziționat cu prețul de 1990 euro de persoana, comparativ cu 2250 euro”, declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Reducerile din aceasta perioadă se bazează pe tarife promoționale primite de la partenerii locali și de la hotelurile cu care avem contracte, tarife care sunt cu până la 60% mai mici.  Am selectat hotelurile cu un raport preț/ calitate optim și care ne oferă  flexibilitate în ceea ce privește modificarea perioadei de calatorie în cazul în care intervine ceva neprevăzut. În plus, toate pachetele de vacanță au incluse asigurarea complexă de călătorie, cu clauză COVID-19”, declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Campania de tip Black Friday la Eturia va dura 2 săptamani și se va desfășura în perioada 13 – 27 noiembrie. Important de știut este faptul că locurile disponibile pentru fiecare oferta sunt limitate.

În această perioadă, reprezentanții agentiei de turism “tailor made”, Eturia urmăresc îndeaproape lista destinațiilor care permit turiștilor români să călătorească în condiții de siguranță și în funcție de aceasta promovează destinații și pachete noi de vacanță.

BVBStiri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (25/11/2020)

Comunicat privind aprobarea de catre ANRE a Planului de Dezvoltare SNT 2020-2029

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (25/11/2020)

Convocarea AGOA din data de 6/7 ianuarie 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (25/11/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN, SDTS si EFSA

VES SA (VESY) (25/11/2020)

Neintrunire cvorum AGA O & E 25.11.2020