Update articol:

Eturia: Cererile românilor pentru vacanțele de toamnă au crescut cu 20%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Planificarea călătoriilor pentru toamna aceasta a început deja de câteva luni, determinând o creștere cu 20% a cererilor de pachete de vacanță pentru acest anotimp, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat al agenției Eturia.

“Sezonul turistic s-a transformat în anul turistic! Este adevarat că observăm anumite perioade de creștere, asociate vacanțelor oficiale, dar surprindem un trend ascendent, cu flux continuu, pentru un nou sezon de vacanțe, cele de toamnă. Planificarea călătoriilor pentru toamna aceasta a început deja de câteva luni, determinând o creștere cu 20% a cererilor de pachete de vacanță pentru acest anotimp, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, observăm că vacanțele elevilor ajută foarte mult atunci când vine vorba de planificarea unei călătorii. Multe familii se bucură de această ocazie pentru a petrece timp de calitate împreună și pentru a explora destinații noi sau pentru a reveni în locurile preferate,” a declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Pachetele de vacanță pentru lunile septembrie, octombrie și noiembrie au o anumită caracteristică și anume au plecari fixe, fiind o perioadă propice călătoriilor în destinații exotice și, nu numai. Când vine vorba de destinații de descoperit în vacanța de toamnă, romanii se lasă ghidați tot mai mult de trendurile din turism și vor să exploreze destinații dintre cele mai diverse, de la Grecia, Sicilia, Spania sau Italia în septembrie, continuând în octombrie cu Japonia, Coreea de Sud sau Statele Unite ale Americii. De asemenea, în noiembrie aleg sejururi exotice în destinații precum: Cuba, Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Mauritius sau Seychelles. Peru, Etiopia, India, Tanzania sau Vietnam sunt si ele pe lista de destinații căutate de români toamna.

Un avantaj competitiv oferit de acest nou sezon de vacanță, îl reprezintă faptul că toamna este o perioadă în care tarifele devin mai accesibile la pachetele de vacanță, sub 790 de euro/ persoană, pentru sejururile din Europa, aici fiind inclus zbor cu bagaj de cală și cazare în hoteluri de 3 si 4 stele, 7 nopti și începând de la 650 euro/persoana pentru anumite destinații exotice, cum ar fi Dubai si emiratul Ras Al Khaimah sau este 1390 euro/ persoana pentru Mauritius, India sau Malaezia, Thailanda si Singapore.

De asemenea, în acest an, consultanții Eturia au observat că turiștii români revin la obiceiul existent înainte de pandemie de a rezerva din timp vacanțele, fapt ce indică dorința acestora a se asigura ca au parte de cele mai bune oferte și disponibilități.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (02/10/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 25 - 29 septembrie 2023

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (02/10/2023)

Completare Convocare AGAO din data de 18 (19) octombrie 2023

BRK Aur Turbo Long 1770 (BKAURTL18) (02/10/2023)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 3-4 Octombrie 2023

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (02/10/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 25.09.2023-29.09.2023

Turbo Certificates on Gold Future (RBGLDTL4) (02/10/2023)

Suspendare tranzactionare - ora 12:27 - Notificare Raiffeisen Bank International AG - atingere bariera