Update articol:

ETURIA: Partenerii nu vor creşte tarifele în perioada următoare

Turiștii au reînceput să se orienteze spre destinațiile îndepărtate și să își rezerve deja vacanțe pentru iarna și primăvara 2021, potrivit agenţiei de turism Eturia, care anunţă că partenerii săi nu vor creşte tarifele în perioada următoare .

Eturia a transmis: “Majoritatea țărilor au început să aplice măsuri de relaxare pentru a impulsiona economia. Dorința de călătorie a rămas vie în sufletul turiștilor noștri, astfel că acum primim socilitări pentru plajele din Oceanul Indian (Zanzibar, Maldive, Mauritius sau Seychelles), dar și spre cele din Asia, cum ar fi Thailanda, Vietnam sau Indonezia și Caraibe – Cuba, Barbados, Santa Lucia, Curacao și Republica Dominicană. Majoritatea aleg să-și personalizeze vacanțele pentru propriul confort, ținând cont de noua normalitate din turism”.

„Dincolo de sejururi, care cu certitudine în această perioadă sunt vacanțele cele mai râvnite de călătorii noștri după perioada de stat acasă, observăm că și grupurile mici au succes, cele pentru safari în Namibia și Africa de Sud, mai ales că acestea implică resorturi remote, în natură, cu număr limitat de persoane ce pot fi cazate în același timp, în care distanțarea socială primează – acesta nefiind un concept nou pentru Africa”. declară Daniela Shah, cofondator Eturia.

Majoritatea rezervărilor pe care Eturia le are deja sunt pentru perioada de iarnă, pentru Revelion, dar și pentru primăvara anului următor (inclusiv perioada de Paște), ceea ce dovedește că turistul român este entuziasmat, îi e dor să călătorească, dar, în același timp, este precaut. Fiind o situație dinamică, înainte să rezerve, turiștii contactează consultanții Eturia pentru a le solicita ultimele informații. 

„Tocmai pentru că există un interes crescut pentru a fi informați despre destinațiile preferate și visate, am pregătit călătorilor Eturia o categorie special dedicată pe blogul nostru, actualizată săptămânal, cu situația din cele mai importante țări: când se redeschid granițele, care sunt măsurile de prevenție impuse de fiecare destinație în parte. Tot pentru o mai mare apropiere a clienților noștri de partenerii cu care colaborăm (peste 650 de hoteluri si agentii de turism locale), în fiecare joi avem sesiuni live în care discutăm despre deschiderea celor mai turistice țări, în care directori de agenții, hotelieri și manageri din turism aduc în fața turiștilor informații la cald, dar și răspund tuturor întrebărilor acestora”, spune Daniela Shah.

În același timp, Eturia observă o creștere a numărului de cereri pentru vacanțele personalizabile pentru self drive și cu autorulota, alte opțiuni ideale pentru a avea libertate, intimitate, experiente relaxante – care, în același timp, evită aglomerațiile.

„Un avantaj considerabil pentru călătorii ce rezervă în această perioadă este și politica noastră «Rezervă fără griji», ce oferă flexibilitate tuturor: își pot modifica gratuit datele de călătorie cu până la 30 de zile înainte de check-in, achitând, eventual, doar diferența de tarif pentru noua perioadă aleasă. Totodată, majoritatea partenerilor noștri ne asigură că vor menține tarifele pentru vacanțele din perioada următoare, până în 2021, deși se confruntă cu o creștere a costurilor generată de noile măsuri de prevenție, pentru că sunt conștienți că aceasta criză afectează pe fiecare dintre noi, iar industria turismului trebuie restartată cât mai curând”, aminteste Daniela Shah.

Eturia este prima agenție de turism din Romania specializată în vacante exotice personalizate de tip tailor made, care oferă turiștilor pachete în peste 120 de destinații din întreaga lume, dar și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Mai mult, companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă implicit în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

 

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (28/07/2021)

Semnare contracte vanzare-cumparare actiuni

OMV PETROM S.A. (SNP) (28/07/2021)

Rezultate financiare semestriale S1 2021 (rezultate individuale OMV PETROM S.A.)

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (28/07/2021)

Situatia detaliata a investitiilor la 30.06.2021

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (28/07/2021)

Perioada inchisa tranzactionare: 29.07.2021 - 27.08.2021