Update articol:
Financial Intelligence și Thepesia Corporate Advisory lansează rubrica de Educație Antreprenorială

Eugen Lascu, Thepesia Corporate Advisory: “Antreprenor nu devii, ci te naşti; antreprenoriatul este o vocaţie” – video

eugen lascu

Antreprenor nu devii, nu faci şcoala de antreprenori, îţi iei o diplomă pe care o bagi într-un sertar şi gata; antreprenor te naşti, spune Eugen Lascu, managing partner la Thepesia Corporate Advisory. 

Antreprenoriatul este o vocaţie, precizează domnia sa.

Potrivit lui Eugen Lascu, antreprenorul trebuie să aibă foarte multă energie, să aibă un vis: “Toţi antreprenorii pe care îi cunosc şi au avut succes au avut un vis, au avut un driver pe termen lung, au avut determinare, au avut putere de anticipare, apetenţă la risc. Acestea sunt elemente absolut necesare pentru un antreprenoriat de succes.

Din păcate, nivelul de educaţie al antreprenorilor români este unul relativ scăzut. Cei mai mulţi nu deţin concepte, principii de management antreprenorial care să îi poată ajuta, să le aducă echilibru şi forţă. Acesta este motivul pentru care mulţi eşuează. Din eşec trebuie să înveţi , dar nu trebuie să faci si el un modus vivendi”.

Vezi detalii aici: https://financialintelligence.ro/category/educatie-antreprenoriala/

În calitate de consultant, Eugen Lascu are o experiență vastă în managementul schimbării (change management – componentă umană a schimbării) și finanțarea corporativă.

Este practician certificat în restructurare – Turnaround Management, fiind membru al Turnaround Management și al Asociației Europene a Practicienilor în Restructurare. Totodată este practician în Managementul Schimbării.

 

 

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (25/01/2022)

Initierea primei etape a programului de rascumparare actiuni

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (25/01/2022)

Initiere program de rascumparare actiuni proprii

PROMATERIS S.A. (PPL) (25/01/2022)

Hotarare civila referitor divizare Promateris S.A.

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (25/01/2022)

Document informare - alocare actiuni