Update articol:

Europarlamentarul Daniel Buda: România va primi în perioada 2021-2027 mai multe fonduri decât a primit în ultimele două exerciții bugetare al Uniunii Europene

România va primi în perioada 2021-2027 mai multe fonduri decât a primit în ultimele două exerciții bugetare al Uniunii Europene, ne-a declarat europarlamentarul Daniel Buda.

În opinia domniei sale, negocierile intense din ultimele 4 zile au dus la un acord istoric pentru România, un acord istoric pentru Europa.

Iohannis, la Bruxelles: Am obţinut pentru România aproape 80 miliarde de euro pentru proiectele europene

 

Daniel Buda a adăugat: “Datorită eforturilor remarcabile ale președintelui Klaus Iohannis, România va primi în următorii ani cele mai consistente fonduri din istoria apartenenței țării noastre la Uniunea Europeană. România va beneficia de aproape 80 de miliarde de euro prin Bugetul multianual al UE și Pachetul de redresare.

România va primi în perioada 2021-2027 mai multe fonduri decât a primit în ultimele două exerciții bugetare al Uniunii Europene. Avem șansa istorică de a reconstrui România prin intermediul acestor fonduri, de a dezvolta infrastructura în sănătate și educație, de a investi în infrastructura rutieră, de a moderniza toate sistemele publice și de a relansa economia.

Acest buget va permite României să continue finanțarea proiectelor din Politica Agricolă Comună și Politica de Coeziune, dar și să sprijine actualele priorități ale Uniunii Europene, respectiv transformarea climatică și agenda digitală. Este o zi extrem de importantă pentru România, dar și pentru Uniunea Europeană în ansamblul ei. Acest acord istoric va permite investiții substanțiale în relansarea Europei și reconstrucția sa astfel încât să lăsăm generațiilor viitoare o Europă sustenabilă, puternică și rezistentă în fața crizelor”.

Summit UE: Statele membre au aprobat un plan de relansare istoric, la capătul unor negocieri maraton

 

 

Europarlamentarul Mircea Hava: România are garantat și va primi un sprijin enorm din partea UE în următorii ani – 80 de MILIARDE de EURO care vor schimba total paradigma, fața României și viața noastră

 

 

BVB | Știri BVB

VRANCART SA (VNC) (18/08/2022)

Intalnire investitori si analisti - Sem 1 2022

CONPET SA (COTE) (18/08/2022)

Hotararea AGOA 18.08.2022

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/08/2022)

Listare produse structurate pe pietele regionale

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (18/08/2022)

Teleconferinta Investitori de Retail - Rezultate Financiare Semestrul I, 2022

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (18/08/2022)

Convocare AGA O & E 22.09.2022(23.09.2022)