Update articol:

Europarlamentarul Mircea Hava: România are garantat și va primi un sprijin enorm din partea UE în următorii ani – 80 de MILIARDE de EURO care vor schimba total paradigma, fața României și viața noastră

Foto Facebook Foto Facebook

Istoria nu se scrie fără diplomație, iar 5 zile de negocieri mai dure ca oricând mi se par un sacrificiu mic pentru un rezultat uriaș în dreptul României şi Europei, ne-a declarat europarlamentarul Mircea Hava, cu privire la rezultatul summit-ului de la Bruxelles care s-a încheiat în această dimineaţă.  

Mircea Hava ne-a transmis: “Felicitari sincere Președintelui Klaus Johannis și echipei sale de negociatori pentru ceea ce se conturează – și va fi, în mod clar- cel mai mare succes diplomatic şi economic din istoria modernă.

Bineînțeles că nu vorbim de o situaţie ideală, ar fi fost imposibil să rezulte un unicorn perfect după atâtea zile și nopți de negocieri “la sânge”. România, însă, are garantat și va primi un sprijin enorm din partea UE în următorii ani. Vorbim de fonduri europene mai mari ca oricând, destinate României. În cifre: 80 de MILIARDE de EURO care vor schimba total paradigma, fața României și viața noastră.

Mai este nevoie doar de votul final în Parlamentul European. Voi fi acolo, joi, pentru fiecare român!

Ce ne mai lipsește acum e o echipă serioasă, formată din profesioniști, care să susțină performanța pe terenul absorbției. Măsuri și proceduri simplificate radical, care să ne garanteze un rezultat fără să intrăm în prelungiri, să ne scoata din liga secundă a țărilor în curs de dezvoltare.  Să rămânem pe calea europeană, nu să ajungem în fundătura cu scuze tipic românească. Curat eficiență, și atât! În interesul românilor și a economiei românești. România poate fi ca Alba Iulia: un exemplu în atragerea fondurilor europene!”

 

Iohannis, la Bruxelles: Am obţinut pentru România aproape 80 miliarde de euro pentru proiectele europene

 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că România va beneficia de aproape 80 de miliarde de euro pentru proiecte europene, indicând construcţia de spitale, şcoli, modernizarea marilor sisteme publice, precum şi reconstrucţia economică, potrivit Agerpres.

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (19/10/2021)

Notificare - detineri > 4%

ROMCAB SA (MCAB) (19/10/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (19/10/2021)

Litigiu fost Director Executiv Guvernanta Corporativa

ALTUR S.A. (ALT) (18/10/2021)

Hotarare AGA E 18.10.2021