Update articol:

Explozie la o ţeavă de gaze la Grozăveşti, în apropiere de Pasajul Basarab (actualizare Ministerul Mediului)

Sursa foto: Facebook.com/ISUBIF Sursa foto: Facebook.com/ISUBIF

Actualizare – Ministerul Mediului a transmis în această seară: “O explozie la o conductă de gaze a avut loc vineri seară în Capitală, pe Șoseaua Grozăvești, în apropiere de Pasajul Basarab, potrivit Poliției Române.

Având în vedere că au fost constatate degajări de fum, specialiștii APM București vor monitoriza, din oră în oră, evoluția indicatorilor de calitate a aerului din stațiile Rețelei Naționale.

Potrivit #ANM, pentru intervalul orar 22:15 – 08:00, privind circulația aerului în Municipiul București – zona Cotroceni – Grozăvești, se apreciază că cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab, cu viteze de până la 20-25 km/h din direcție predominant sud-vestică, astfel că evolutia norului de fum va fi de ușoară dispersie și deplasare lentă spre nord-est.
În prezent măsurătorile nu indică evoluții semnificative ale concentrațiilor poluantilor monitorizati ca urmare a evenimentului”.
Ca masura preventivă au fost evacuate aproximativ 80 de persoane dintr-un bloc aflat în vecinătate. Din informațiile preliminare rezultă ca țeava de gaze alimenta CET Grozăvești.

…………..

O ţeavă de gaze a explodat, vineri, la Grozăveşti, în apropiere de Pasajul Basarab. La faţa locului au intervenit de urgenţă mai multe echipaje de pompieri şi poliţişti.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat: „În urmă cu scurt timp s-a produs o explozie la o ţeavă de gaze în Şoseaua Grozăveşti, în apropiere de Pasajul Basarab. Nu sunt persoane rănite.

O echipă a Distrigaz a intervenit pentru închiderea vanei de gaze.

 

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)