Update articol:

EY anunță doi noi parteneri asociați în cadrul departamentului de Audit

Corina Dimitriu, EY Romania

Corina Dimitriu și Carmen Spiridon sunt noii Parteneri Asociați ai EY România, în cadrul departamentului de Audit.

Corina Dimitriu s-a alăturat echipei EY România la sfârșitul lunii septembrie. Corina are 22 de ani de experiență în domeniul auditului financiar, al contabilității, managementului de proiect și al controalelor interne, precum și expunere la diverse culturi organizaționale.

De asemenea, Corina are cunoștințe aprofundate privind auditarea situațiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele financiare naționale și internaționale, pentru companii care operează într-o gamă largă de industrii, respectiv comerțul cu amănuntul, FMCG, industria prelucrătoare, imobiliare, telecomunicații, petrol și gaze și construcții. De-a lungul timpului, a fost implicată în auditul centrelor de servicii ale unor mari companii multinaționale, precum și în misiuni de audit non-financiar, se precizează în comunicatul companiei.

Carmen Spiridon ocupă, începând cu luna octombrie, poziția de Partener Asociat în cadrul departamentului de Audit, după un parcurs de 14 ani în cadrul companiei.

Carmen Spiridon, EY Romania

În 2004 s-a alăturat echipei EY România ca Auditor Junior, și-a continuat creșterea profesională în rolul de manager în 2009 și în rolul de Partener Asociat în acest an. Experiența acumulată vizează livrarea de servicii către importanți clienți, atât români, cât și internaționali, concentrându-se pe auditări de întreprinderi mari care acoperă angajamentele legale, IFRS, US GAAP și German GAAP.

La nivel intern, Carmen este frecvent implicată ca formator în cadrul sesiunilor de instruire a echipei pe diverse metodologii, precum și în seminarii privind IFRS și legislația statală.

“Le felicit pe colegele mele – Corina și Carmen – pentru această reușită profesională. Extinderea echipei noastre executive reflectă atât parcursul lor profesional de exceptie, cât și evoluția pozitivă a serviciilor pe care le oferim clienților noștri”, spune Alexandru Lupea, Liderul Departamentului de Audit al EY România.

EY are 260.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 34,8 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2018.

EY are 800 de angajaţi în România şi Republica Moldova  și furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Au birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău.

BVBStiri BVB

AEROSTAR S.A. (ARS) (25/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

ALTUR S.A. (ALT) (25/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (25/02/2021)

Rezultate financiare preliminare an 2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (25/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020