Update articol:

Facebook deschide primul său showroom pentru a vinde căștile sale de realitate virtuală (VR)

  • Meta, cunoscută anterior sub numele de Facebook, își deschide primul magazin în efortul de a începe să conecteze oamenii din lumea reală cu metaversul, a anunțat compania luni.

  • Magazinul Meta, care va fi deschis pe 9 mai, va fi situat în campusul său din Burlingame, California.

 

Meta, cunoscută anterior ca Facebook, își deschide prima locație de vânzare cu amănuntul într-un efort de a vinde oamenilor căștile sale de realitate virtuală Oculus și de a-i obișnui cu ideea sa de „metavers”, a anunțat compania luni.

Dar nu este un pas mare în retail, scrie CNBC. Spre deosebire de Apple și alte companii de tehnologie care au magazine în zone cu trafic intens, cum ar fi centrele comerciale, Meta Store se va deschide pe 9 mai în campusul companiei Burlingame, California. Magazinul va avea zone demo în care oamenii pot încerca, printre alte produse, căștile sale de realitate virtuală Oculus și aplicațiile și jocurile care rulează pe acestea.

Compania a alocat 10 miliarde de dolari în anul următor pentru a construi metaversul, o lume virtuală despre care CEO-ul Mark Zuckerberg crede că va deveni standardul pentru lucru, socializare și jocuri. Compania mai are încă câțiva ani până la atingerea acestui obiectiv.

Clienții vor putea achiziționa căștile Quest 2, accesoriile și dispozitivele de chat video Portal din magazin. Ochelarii inteligenți Ray-Ban Stories ai companiei vor putea fi încercați, dar trebuie achiziționați online.

„Obiectivul nostru cu Meta Store este să le arătăm oamenilor ce este posibil cu produsele noastre astăzi, oferind în același timp o privire asupra viitorului pe măsură ce metaversul prinde viață”, a spus compania.

 

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)