Update articol:
COMUNICAT

Farmexim este primul distribuitor de medicamente umane cu acoperire națională care dezvoltă o linie de business dedicată categoriei de produse veterinare

Farmexim lansează o nouă linie de business prin dezvoltarea categoriei de produse veterinare, activă începând cu data de 1 Decembrie 2021.

Portofoliul noii categorii este unul consistent, constând în medicamente și produse parafarmaceutice pentru uz veterinar, destinate atât animalelor de companie, cât și celor de fermă. Prezența în oferta Farmexim a produselor terapeutice și de prevenție pentru uz veterinar vine astfel în întâmpinarea cabinetelor, clinicilor veterinare sau fermelor care vor putea face cu ușurință achiziții de produse veterinare, beneficiind de experiența și atenția unei echipe de vânzări dedicate, de platforma de comandă Farmexim On-line și având astfel la dispoziție o gamă largă de soluții pentru sănătatea animalelor.

După o analiză profundă la nivel de grup cu privire la oportunitatea dezvoltării pe piața de sănătate animală, suntem bucuroși că putem aduce un serviciu nou, menit să faciliteze accesul la sănătate și tratament în rândul pacienților necuvântători și, totodată, să dea posibilitatea medicilor veterinari să se bucure de profesia pe care o practică, fără griji administrative, birocratice sau logistice. Cu această viziune în gând și din dorința de a fi de ajutor pentru o viață mai sănătoasă, lansăm noua linie de business prin categoria de produse veterinare cu scopul de a susține și de a dezvolta serviciile medicale veterinare din România, rămânând totodată fideli misiunii noastre de a fi cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate din România”, a declarat Sebastian Ring, Managing Director, Farmexim și Help Net.

Noua linie de business va beneficia de infrastructura și puterea logistică a Farmexim, consolidată în cei peste 31 de ani activitate, astfel încât medicamentele de uz veterinar vor putea fi distribuite cu rapiditate pe tot teritoriul țării, în condiții de maximă siguranță, conform normelor GDP.

Rețeaua logistică Farmexim, construită conform standardelor europene din domeniu și dotată cu echipament tehnologic de vârf, are capacitatea de a asigura distribuția la nivel național. De asemenea, Farmexim dispune de o flotă proprie de distribuție, compusă din peste 160 de vehicule de transport de tonaj mediu și mare, echipate cu sisteme de control și monitorizare pentru securitate (GPS) și agregate frigorifice pentru menținerea lanțului de temperatură pe toată durata transportului.

Farmexim este primul importator și distribuitor de produse farmaceutice înființat în 1990 în România. Cu o echipă de 800 de profesioniști, un vast portofoliu de produse și o relație excelentă cu clienții, Farmexim este legătura optimă între producătorii de medicamente și pacienți.

Înființată în 1998, compania Help Net Farma operează unul dintre cele mai mari lanțuri farmaceutice din România. Farmaciile Help Net se află în top 3 lanțuri farmaceutice în România, cu peste 400 de unități deschise la nivel național și aproximativ 2500 de angajați.

Farmexim și Help Net își concentrează activitatea asupra oamenilor cu scopul de a contribui la o viață mai sănătoasă și un viitor mai bun. Din 2018, cele două companii fac parte din concernul german PHOENIX group, lider european în servicii integrate de sănătate.

PHOENIX group are o prezență activă în 26 de țări și o acoperire geografică unică în întreaga Europă și contribuie esențial la serviciile integrate de sănătate, cu peste 39.000 de angajați. Concernul german vine în sprijinul farmaciilor, medicilor și instituțiilor medicale cu servicii de sănătate în 161 centre de distribuție și operează 2.800 de farmacii în 14 țări europene.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022