Update articol:

Fermierii pot participa gratuit la „Zilele câmpului Agtech”, în Insula Mare a Brăilei

Lucian Buzdugan director Agricost Brăila Lucian Buzdugan, directorul general al firmei Agricost Brăila.
 

Asociația Producătorilor de Porumb din România și TMT PR organizează, în 18 septembrie a.c., evenimentul „Zilele câmpului Agtech”, în Insula Mare a Brăilei, la compania Agricost Brăila, cea mai mare exploataţie agricolă din UE (56.000 hectare), potrivit fermierinromania.ro.

Evenimentul va fi găzduit de dr. ing. Lucian Buzdugan, directorul general al Agricost, care a declarat: “Fermierii români trebuie să investească în tehnologii de precizie pentru că nu există altă cale de a face performanță în această profesie. Investițiile realizate sunt amortizate rapid, prin reducerea costurilor concomitent cu creșterea producțiilor”.

Zilele câmpului Agtech” găzduite de Agricost cuprind demonstrații practice, solutii de agricultură digitală, cu eficiență dovedită: Agricultura Plus cu soluția #RHIZA, AgroConcept – New Holland Agriculture cu soluția #AGXTEND, LG Seeds România cu platforma digitală LG AGRILITY, serviciul Easy VR (Easy Variable Rate), Syswin Solutions cu soluția SysAgria.

Evenimentul include schimburi de experiență cu specialiștii companiilor partenere, pentru soluții și recomandări personalizate nevoilor din fermă și sesiuni de socializare între fermieri privind provocările și oportunitățile procesului de digitalizare a fermei. Participarea este gratuită pentru fermieri, în baza unei înregistrări transmise la office@tmtpr.ro.
Caravana „Zilele câmpului Agtech” își propune să familiarizeze fermierii români cu ultimele inovații, în contexul în care noua politică agricolă comună (PAC) va include, în următorul exercițiu, finanțări substanțiale pentru digitalizarea agriculturii.

 

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (30/07/2021)

Rezultate teste stress 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (30/07/2021)

Raport Auditor conform art. 92 ind. 3 Legea 24/2017- Sem. I 2021

VRANCART SA (VNC) (30/07/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S1 2021