Update articol:

Firea cere Guvernului o dezbatere serioasă în perspectiva pregătirii începerii noului an şcolar

Sursa foto: facebook.com/PMBucuresti

Primarul general Gabriela Firea solicită Guvernului o dezbatere serioasă asupra pregătirii începerii noului an şcolar, în condiţii de siguranţă sanitară.

“Solicit ferm Guvernului şi prim-ministrului Ludovic Orban o dezbatere serioasă asupra pregătirii începerii noului an şcolar, în condiţii de siguranţă sanitară”, a postat Firea, marţi, pe Facebook.

Ea a afirmat că prim-ministrul Ludovic Orban ignoră problemele reale cu care cetăţenii se confruntă. “Suntem în al doisprezecelea ceas: criza sanitară deplorabil gestionată produce efecte pentru toată societatea, iar copiii sunt ţinte directe ale greşelilor guvernamentale”, a spus Firea.

Ea a declarat că este imperativ ca autorităţile să-şi îndrepte grija şi preocuparea către protejarea drepturilor copiilor, fie că acest lucru înseamnă siguranţă, servicii medicale sau educaţie de calitate.

“Somez Guvernul PNL Ludovic Orban să renunţe la a-i apăra pe pedofili! Drepturile copiilor trebuie apărate, nu cele ale agresorilor sexuali! Cer imperativ Guvernului liberal să revină asupra deciziei de a contesta la Curtea Constituţională legea care înăspreşte pedepsele celor care comit agresiuni sexuale asupra minorilor”, a spus Firea, în altă ordine de idei, potrivit Agerpres.

Ea a tras un semnal de alarmă asupra efectelor pe termen lung pe care le va avea o astfel de decizie, în condiţiile în care România se confruntă cu un număr mare de violuri sau cazuri de maltratare sexuală a minorilor.

“Domnule prim-ministru Orban, perseverenţa dumneavoastră în greşeală este periculoasă pentru societate, tăcerea în acest caz, ca, de altfel, în toate situaţiile dificile, înseamnă laşitate şi complicitate. Deveniţi, pe zi ce trece, un Guvern care acţionează împotriva propriilor cetăţeni”, a adăugat Firea. 

BVBStiri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (27/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (27/09/2021)

Cerere de chemare in judecata formulata de un actionar

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (27/09/2021)

Restructurare datorii Computer Learning Center & ISEC Associates