Update articol:

Firea nu este de acord ca Robert Negoiţă să revină în PSD: Nu putem negocia cu teroriştii politici; ar fi fost o lipsă de respect faţă de votanţi să ne aliem cu propriii noştri asasini, domnii Ponta şi Negoiţă

Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorală pentru al doilea mandat, a declarat astăzi că nu este de acord cu invitaţia făcută de Marcel Ciolacu lui Robert Negoiţă privind revenirea în PSD, catalogându-i pe Robert Negoiţă, primarul reales al Sectorului 3, şi pe fostul lider al PSD Victor Ponta drept “asasinii” PSD. 

 

Robert Negoiţă reacţionează dur la atacul Gabrielei Firea: “Doamnă fostă primar, sunteți victima propriei dorințe de mărire, a lipsei spiritului de echipă, a calcului politicianist ieftin și de scurtă durată; ați pus mai presus propriile interese în defavoarea comunității pe care o reprezint”

 

“Nu i-am reproşat domnului preşedinte Ciolacu nimic, pentru că noi suntem colegi şi între noi nu trebuie să fie astfel de tensiuni şi nici nu vreau să dau apă la moară celor care ştiu că pe vremuri aşa se purta politica: se acumulau frustrări, se acumulau sentimente negative, iar la momente oportune se opera sau se proceda la trădări din care pierdea întregul partid şi în primul rând pierdeau cetăţeni României (…) 
I-am spus doar punctul meu de vedere şi a fost de acord cu el, şi anume că nu putem negocia cu teroriştii politici. Teroriştii politic, cei care au vrut să îngroape PSD, trebuie să fie pe drumul lor şi noi să fim pe drumul nostru. Asta este! Mult, puţin cât avem, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsă de respect faţă de bucureştenii care ne-au votat în Bucureşti noi acum să ne aliem cu propriii noştri asasini, adică cu domnii Ponta şi Negoiţă. Ei sunt pe drumul lor, nu avem nimic cu ei, nu ne războim cu ei, dar nici acum să-i invităm cu mari onoruri, eventual, să coacem şi o pâine împreună să mâncăm. Nu! Haideţi să fim serioşi!”.
Ea a spus că nu a venit “să se căpătuiască în politică” şi că avea un salariu foarte mare în presă, comparativ cu veniturile sale ca politician.

BVB | Știri BVB

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (29/09/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017(R) 05.05.2023_29.09.2023

CEC 2028 EURO (CECRO28E) (29/09/2023)

Modificare calendar financiar 2023

CEC BANK SA (CECRO25E) (29/09/2023)

Modificare calendar financiar 2023

CEC BANK SA (CECRO25) (29/09/2023)

Modificare calendar financiar 2023