Update articol:

Florin Cîţu: Contăm pe experienţa lui Ludovic Orban în perioada următoare; are un rol important în PNL

Noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal, premierul Florin Cîţu, a declarat, sâmbătă, că Ludovic Orban are un rol important în PNL, menţionând că liberalii contează pe experienţa lui Orban în perioada următoare, în negocieri şi în ce este important de făcut.

“Eu am spus că nu la mine trebuie să vină (Ludovic Orban – n.r.) cu demisia, ci în Parlamentul României. Nu are legătură cu Guvernul. Vom sta de vorbă. Şi mâine suntem aici. Are un rol foarte important. Ludovic Orban este un om cu experienţă politică foarte mare. Un om care are un vot în Biroul Executiv Naţional. Contăm pe experienţa lui Ludovic Orban în perioada următoare şi pe negocieri şi pe ce este important. Are un rol foarte important în PNL”, a afirmat Cîţu, la Digi 24, potrivit Agerpres.

Întrebat în legătură cu faptul că Orban a anunţat ruperea parteneriatului cu preşedintele Klaus Iohannis, Cîţu a răspuns: “Aici nu ştiu. Eu am spus foarte clar că PNL are un parteneriat foarte puternic cu Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată”.

“PNL are parteneriat puternic cu Klaus Iohannis. În primul rând, înseamnă garanţia că liberalii vor rămâne la guvernare până în 2024”, a adăugat Florin Cîţu.

El a mai spus, în legătură cu demisia lui Ludovic Orban din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, că deocamdată va fi un interimar.

“Deocamdată vom pune un interimar. Trebuie să ne uităm la majorităţi, preşedintele are nevoie de un număr de voturi”, a precizat el.

Liderul PNL a menţionat că obiectivul său este ca partidul să câştige toate alegerile – europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale.

“O să câştigăm tot, o să fim cel mai mare partid din România, o să fim pe primul loc. Dacă nu vom câştiga înseamnă că nu mi-am făcut treaba şi voi lăsa locul altora”, a afirmat preşedintele PNL.

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (25/10/2021)

Depunere prospect emisiune obligatiuni spre aprobare ASF

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/10/2021)

Inregistrarea la Registrul Comertului a reducerii capitalului social

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (25/10/2021)

Raport privind rezultatele operationale cheie preliminare 9 luni 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/10/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 18 - 22 octombrie 2021