Update articol:

Florin Cîțu: Ar fi trebuit să mă retrag când s-a decis alianța cu PSD

Citu

Fostul președinte al PNL, Florin Cîțu, a spus în această dimineaţă că ar fi trebuit să se retragă în momentul în care liberalii au decis să facă alianță cu cei de la PSD:  “Eu nu am fost de acord de la început cu alianța cu PSD, am avut un instinct, nu mi se părea soluția cea mai bună. Ar fi trebuit să mă retrag atunci”.

El a declarat că a venit la Congresul PNL pentru a trage semnale de alarmă cu privire la situația economică foarte grea: ”Niciodată nu voi susține populism, nu voi susține măsuri care fac rău românilor. Eu am lăsat o Românie cu indicatori macro foarte buni. Acum lucrurile nu merg foarte bine, dar vom vedea la final dacă colegii mei au avut dreptate să mă înlăture sau nu. Dacă situația se înrăutățește, înseamnă că este ceva greșit. PNL nu-și permite așa, experiențe, la fiecare câteva luni. (…) Știu că există un pachet de măsuri al celor de la PSD, dar trebuie să existe un pachet de măsuri și al PNL, pentru că deocamdată nu am văzut așa ceva. Eu sunt membru BEX și voi atrage atenția de fiecare dată când lucrurile nu merg bine. Noi trebuie să fim conștienți că toate măsurile pe care le luăm sunt pentru români. Situația s-a înrăutățit. În doar două luni de zile am depășit 50% datoria publică, în timp ce noi am păstrat mult sub acest procent într-o perioadă de criză”.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (02/02/2023)

Reluare tranzactionare - ora 10:00 - conform Codului BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizie ASF nr. 84/02.02.2023 - aprobare document oferta publica de cumparare actiuni FP

OMV PETROM S.A. (SNP) (02/02/2023)

Rezultate financiare preliminare la 31 decembrie 2022

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (01/02/2023)

Raport auditor S2 2022 art. 108 Legea 24/2017 (R)