Update articol:

Florin Spătaru, Ministrul Economiei, după demisia directorului general Romaero la câteva zile de la numire: Domnul general Dănilă a considerat că, personal, nu are informațiile necesare ca să poată să asigure continuarea activității

florin spatatu ministrul economiei

Domnul general Dănilă (n.n. Ștefan Dănilă) a făcut o analiză a situației Romaero și a considerat că, personal, nu are informațiile necesare ca să poată să asigure continuarea activității, a spus, azi, Ministrul Economiei Florin Spătaru.

Generalul Ştefan Dănilă a predat ieri mandatul de director general la Romaero, după ce fusese numit pe funcție pe 29 decembrie.

Romaero este mult prea importantă pentru industria aeronautică românească, pentru a ajunge într-o situație extrem de dificilă, a spus ministrul. El a precizat că Ștefan Dănilă fusese numit la propunerea Consiliului de Administrație al companiei.

El a mai menționat că Romaero are potențiali parteneri, are contracte, există entității europene care și-au construit planul de afaceri pe baza facilităților Romaero.

Conducerea Romaero decisese, la finalul anului trecut, numirea generalului de aviație Ștefan Dănilă în funcția de director general, pentru patru luni, după revocarea lui Silviu Ionuț Grecu din funcție. Noul mandat a început din 29 decembrie.

Structura acționariatului Romaero este formată din Ministerul Economiei – 56,7 la sută, SIF Muntenia – 23,2 la sută, Fondul Proprietatea – 18,8 la sută.

BVB | Știri BVB

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Stadiu litigiu Alro - Consiliul Concurentei

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)