Update articol:

Fondatorul UiPath, Daniel Dines, negociază cumpărarea a 5% din One United Properties (Bloomberg)

listare Uipath Sursa NYSE

Daniel Dines, miliardarul fondator al companiei de software UiPath Inc., este în discuții pentru a cumpăra o participație minoritară la dezvoltatorul de lux One United Properties, înainte de oferta publică inițială planificată la Bursa de Valori din România, potrivit persoanelor familiare cu negocierile, citate de Bloomberg.

Cu o avere estimată la aproximativ 7 miliarde de dolari, potrivit datelor compilate de Bloomberg, Dines negociază cumpărarea a 5% din One United, înainte ca firma să-şi  facă debutul pe piața bursieră luna viitoare, conform Bloomberg. Victor Capitanu, directorul general și cofondatorul One, a refuzat să comenteze când a fost contactat de Bloomberg pentru alte informaţii. Dines nu a răspuns imediat la întrebările Bloomberg despre această tranzacţie.

One United este în discuții cu investitorii în vederea pregătirii pentru oferta de acțiuni planificată în prima jumătate a lunii iunie, a declarat marți Razvan Raţ, director executiv adjunct la BRK Financial Group, managerul IPO. Vânzarea va fi realizată ca o majorare de capital pentru o participație de 10% la companie. Cei doi fondatori, Capitanu și Andrei Diaconescu, care controlează acum 75% din companie, vor păstra o participație de aproximativ 60%, a spus el. BRK Financial estimează că viitorul free-float va depăși 30%, a spus Raţ.

 

BVB | Știri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (19/01/2022)

Deschiderea a doua noi restaurante

CARBOCHIM S.A. (CBC) (19/01/2022)

Hotarari AGA E 05.01.2022- Versiune in limba engleza

IAR SA Brasov (IARV) (19/01/2022)

Convocare AGAO 23.02.2022

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/01/2022)

Informare asupra Bugetului de venituri si Cheltuieli pentru anul 2022