Update articol:

Fondul Proprietatea îl propune pe Daniel Naftali ca membru în Consiliul de Supraveghere Hidroelectrica

Fondul Proprietatea îl propune pe economistul Daniel Naftali ca membru în Consiliul de Supraveghere Hidroelectrica, atât pentru mandatul provizoriu, pentru care vor avea loc alegeri pe 18 ianuarie, cât și pentru mandatul de patru ani, pentru care vor avea loc alegeri pe 5 februarie, au confirmat reprezentanții FP pentru financialintelligence.ro.

Daniel Naftali este analist la Franklin Templeton Investment Management. În condițiile în care va fi ales în CS-ul Hidroelectrica, el o va înlocui pe Oana Truță, care a părăsit recent Franklin Templeton.

Fondul Proprietatea a solicitat ca și la AGA din 18 ianuarie, când se va alege un CS provizoriu pentru patru luni, să se aplice metoda votului cumulativ, așa cum este prevăzut și în convocatorul pentru 5 februarie.

AGA din 5 februarie a fost convocată la solicitarea statului, prin Ministerul Energiei, care deține 80% din Hidroelectrica.

Ministerul Energiei nu ne-a transmis, deocamdată, propunerile sale pentru Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica și nici compania nu le-a publicat pe site.

Unele surse susțin că Ministerul nu a finalizat încă selecția de candidați, deși procesul de recrutare a fost lansat încă din 19 octombrie 2018. Potrivit anunțului, dosarele de candidatură trebuiau depuse până la 19 noiembrie. Ministerul este asistat de expertul independent specializat în recrutarea de resurse umane Pluri Consultants Romania SRL.

BVBStiri BVB

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (09/04/2020)

Litigii pe rolul instantelor

AEROSTAR S.A. (ARS) (09/04/2020)

Comunicat desfasurare AGA 21.04.2020 in contextul pandemiei COVID-19

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2020)

Comunicat cu privire la modul de desfasurare a sedintei AGOA din 23(24).04.2020

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2020)

Anulare Tranzactie pe Piata de Capital