Update articol:

Fundația Coca-Cola a donat Crucii Roșii Române 250.000 de dolari pentru echipamente de protecție destinate personalului medical și kituri de testare Covid-19

Coca-Cola continuă să sprijine eforturile Crucii Roșii Române, printr-o donație de 250.000 de dolari oferită de Fundația Coca-Cola – ramura filantropică a companiei. Donația susține misiunea personalului medical, aflat în linia întâi a luptei cu noul coronavirus și prevenirea de noi infectări. Astfel, din contribuția Fundației Coca-Cola, Crucea Roșie Română achiziționeaza echipamente pentru protecția cadrelor medicale și kituri de testare a Covid-19, potrivit unui comunicat de presă.

Fondurile oferite fac posibilă achiziționarea a:

  • 5000 de seturi de protecție pentru personalul medical ce conțin măști de tip FFP2/FFP3 și mănuși de protecție;
  • 100 de seturi care asigură 100.000 de testări Covid-19 – echivalentul a aproximativ 50% din totalul de testari realizate pana in prezent pe teritoriul Romaniei

“În această perioadă fără precedent, prioritatea Crucii Roșii Române este de a ajuta comunitatea să se pregătească și să răspundă la impactul pandemiei. Mulțumim Fundației Coca-Cola care s-a alăturat demersurilor organizației noastre prin fonduri dedicate achiziționării de echipamente de protecție si testare atât de necesare unităților sanitare. Fiecare sprijin ne face tot mai uniți si mai puternici în această luptă“, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Română.

 „Provocările aduse de această perioadă ne-au unit și ne-au determinat să colaborăm și mai strâns, în ciuda distanței fizice. Am învățat mai mult decât oricând despre importanța implicării. Această nouă donație, pe care ne bucurăm că putem să o oferim prin Fundația Coca-Cola Crucii Roșii Române, exprimă angajamentul nostru de a rămâne aproape de comunitate și de toți cei care, în perioada aceasta, duc o luptă dificilă sau încearcă să-i ajute pe cei vulnerabili: personalul medical, Crucea Roșie Română, ONG-uri și inițiative de sprijin, mediu privat și cetățeni. Le mulțumim pentru tot ceea ce fac, pentru fiecare gest de grijă și implicare”, declară Costi Bratu, Public Affairs and Communication Manager, Coca-Cola România.

Acest demers vine ca o nouă contribuție din partea Coca-Cola la efortul comun de limitare a efectelor noului coronavirus, după donația realizata de Sistemul Coca-Cola în România în produse si fonduri pentru echipamente medicale, in valoare totala de 200.000 euro.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL