Update articol:

Future Energy Leaders (FEL) România, programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), recrutează 10 tineri profesioniști

FEL România, rețeaua de tineri profesioniști din energie ce dezbat idei și dezvoltă proiecte, își deschide porțile în perioada 2 – 31 august și organizează campania de recrutare. 10 tineri cu experiență relevantă în domeniul energetic și realizări profesionale notabile au șansa de a face parte din programul de tineret.

Tinerii energeticieni sunt invitaţi să se înscrie, cu promisiunea că vor putea participa la activităţi de educație și profesionalizare, programe de informare și conștientizare, precum și la elaborarea de analize și recomandări de politici publice.

“Asociația CNR-CME susține FEL România ca o rețea de tineri profesioniști din domeniul energiei. Atragerea permanentă a tinerilor în activitățile și proiectele FEL reprezintă o prioritate și sprijinim procesul de recrutare a tinerilor din rândul organizațiilor membre ale CNR-CME. Urăm BUN VENIT viitorilor membri ai FEL România și implicit ai CNR-CME, a declarat Ștefan GHEORGHE, Director General Executiv al CNR-CME.

Programul se bucură de susținerea doamnei Ella Ratcu încă de la înființare, doamna Ratcu fiind co-fondator Future Energy Leaders  România.

Fiind voluntari în cadrul FEL România tinerii pot contribui la dezvoltarea lor personală și profesională, în timp ce aduc un impact în comunitate.

„Avem nevoie de cât mai mulți  tineri profesioniști, cu minți proaspete și idei vizionare, dedicați meseriei de energetician, care doresc să se implice activ în proiecte noi, curajoase, inspirate și novatoare și care  să se alăture comunității Future Energy Leaders  România – FEL (CNR-CME). Viitorul este al vostru, al tinerilor! Cu voi,  lumea asta a noastră, cu bunele și mai puțin bunele ei, poate deveni  mai  „trăibilă” și, cu siguranță, mai bună din foarte multă puncte de vedere.  Tineri, întrăzniți, seniori, acordați-le creditul vostru! Cu siguranță va rezulta un proiect complex și durabil, de tip  „win-win”. Nu asta ne  ne dorim, de fapt, cu toții pentru viitor?”, menționează Ella RATCU, Co-fondator FEL România (CNR-CME), Consilier CNR-CME.

Criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei interesați să facă parte din FEL România sunt:

  • vârstă între 21 și 35 de ani;
  • experiență relevantă în domeniul energetic și realizări profesionale notabile;
  • spirit de leadership, inițiativă și creativitate.

Noi construim viitorul pe care ni-l dorim. Principalul obiectiv asumat de FEL România este conturarea unei viziuni unice împreună cu noua generație de lideri, fiind o platformă de tineri ce dezbat idei și dezvoltă proiecte.

În acest sens, ne dorim să găsim tineri motivați și determinați care să se implice în activitățile și proiectele derulate în FEL România atât la nivel național, cât și internațional’, a declarat Georgian ALBU, General Manager al Future Energy Leaders România.

FEL România organizează programe educaționale pentru membrii comunității și pentru tinerii din România, programe și activități pentru publicul general, aduce la aceeași masă stakeholderi din energie și colaborează cu alte organizații internaționale și colegii din comunitatea World Energy Council.

Căutăm tineri ambițioși care înțeleg că împreună poți crea lucruri mari și care vor să se implice activ în bunul mers al societății și industriei energetice. Pentru a fi parte din echipa noastră, este necesar să te implici în proiecte și să participi la ședințele de lucru și adunările generale. Nu există un număr prestabilit obligatoriu de ore. Unele luni sunt mai aglomerate, altele mai puțin aglomerate. Mai important decât numărul de ore, este impactul pe care tu îl poți avea, menționează Bogdan LEU, Community Manager al Future Energy Leaders România.

Pentru a afla mai multe detalii, tinerii sunt invitați să acceseze https://felromania.org/recrutam/ sau să urmărească paginile de Facebook, Instagram și LinkedIn ale FEL România.

Dacă vrei să faci parte din echipa Future Energy Leaders România, trimite la adresa hr@felromania.org CV-ul tău și o scrisoare de intenție în care să răspunzi la următoarele 3 întrebări:

  • ce îți dorești de la experiența FEL România;
  • cu ce poți contribui în comunitatea FEL România;
  • în ce proiecte/activități ți-ar plăcea să te implici.

Termenul limită de înscriere este 31 august 2021. Vara asta hai #laFEL

Future Energy Leaders România (FEL România) este programul de tineret al Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din rețeaua globală a Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council.

FEL România este o rețea de tineri profesioniști ce dezbat idei și dezvoltă proiecte. Printre obiectivele programului se numără profesionalizare tinerilor din energie și dezvoltarea competențelor necesare celei de-a 4-a revoluții industriale, creșterea gradului de angajabilitate și prezența mai mare a tinerilor în poziții de decizie. FEL România își propune de asemenea să fie o platformă de comunicare și cooperare între noua generație și actuala elită din domeniul energiei, cooperare pe care o considerăm vitală pentru o bună dezvoltare a sectorului energetic și modul în care acesta interacționează cu alte domenii. FEL România își propune să accelereze tranziția către o economie bazată pe energie curată și reducerea impactul negativ pe care energia îl are asupra mediului.

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

Raport tranzactii cu parti afiliate 29 august - 2 octombrie 2022

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26.09.2022-30.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (03/10/2022)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022