Update articol:
PARTENERIAT MEDIA: Mai sunt 3 săptămâni de nominalizare a candidaților la

Gala Automotive Industry Awards

Automotive Today, un brand al The Diplomat – Bucharest  organizează pe 22 Octombrie 2019 cea de-a doua ediție a Automotive Forum and Awards 2019, în cadrul Hotelului Radisson din București, potrivit unui comunicat de presă.

Forumul are în vedere o trecere în revistă a investițiilor străine în domeniul auto în România, pe de o parte, alături de progresele tehnologice remarcabile care fac din industria auto, unul dintre principalii vectori ai creșterii competitivității economiei.

Cea de-a doua parte a evenimentului, Automotive Industry Awards Gala  are în vedere ceremonia de decernare a premiilor în industria auto pentru zece categorii, inițiativa având ca scop recunoașterea rezultatelor excepționale, atât ale companiilor și organizațiilor, cât și ale persoanelor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor și a climatului de afaceri din domeniul auto în România.

Aceste premii reflectă entuziasmul pentru dezvoltare și inovatie în cadrul industriei, în timp ce dezvoltarea managerilor și tuturor resurselor umane este încurajată de creativitatea ideilor, adaptare și flexibilitate, planificare și noile modalități de pionierat, gândurile și ideile noi. Ceremonia de premiere oferă oportunitatea de a conecta, a dezbate și a împărtăși subiectele fierbinți din peisajul specific și, de a sărbători realizările celor mai bune proiecte și rezultate.

Până pe 30 septembrie, membrii comunității de afaceri din industria auto și sectoarele asociate își pot nominaliza liderul sau compania în cadrul celor zece categorii ale căror criterii de jurizare le puteți accesa în secțiunea Categorii de premii

Automotive Forum and Industry Gala Awards 2019 reunește delegații din sectorul auto din România și reprezentanții Guvernului, într-un eveniment de o jumătate de zi, cu sesiuni dedicate discuțiilor interactive în care sunt invitați la dialog liderii din industrie, urmate de Ceremonia de premiere și dineul de Gală.  

NOMINALIZEAZĂ-ȚI CANDIDATUL AICI.

*Notă: Înscrierea candidaților la premii este gratuită

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative