Update articol:

George Tuţă, PNL: Colaborarea şi schimbul de idei, direcţii principale pentru încurajarea inovării (video)

Colaborarea şi schimbul de idei sunt direcţii principale pentru încurajarea inovării, a spus deputatul PNL, George Tuţă, în deschiderea sesiuni de întâlniri ”Thursday Gathering #40”, organizată de Venture Café Warsaw, care a avut ca temă principală “Innovation Bridge: Warsaw-Bucharest”.

Cu această ocazie, deputatul George Tuţă, reprezentant al judeţului Ilfov, a prezentat în discursul său necesitatea colaborării şi a schimbului de idei pentru a încuraja inovarea în cât mai multe domenii esenţiale, care vor aduce plus valoare societăţii şi, implicit, economiei.

”România şi Polonia au avut parte de persoane vizionare, care au venit cu idei noi, care au revoluţionat lumea. De aceea le-am prezentat participanţilor lecţiile pe care le putem învăţa din parcursul impresionant al cercetătoarei Marie Curie: rezilienţă, determinare şi beneficiile pe care le-a adus comunităţii.

Ca orice inovatoare, ea a trebuit să depăşească multe dificultăţi pentru a obţine rezultate şi recunoaştere. Ea este un model pentru noi şi astăzi. Dacă noi credem într-o idee trebuie să ne luptăm, să o transformăm în proiecte reale, care vor aduce plus valoare. Am încredere că România va deveni una dintre ţările competitive în ceea ce priveşte inovarea”, a declarat deputatul George Tuţă.

În cadrul evenimentului online, la care participă organizaţii şi startup-uri din cele două ţări, România şi Polonia, sunt prezentate idei şi oportunităţi de interes comun, sub tema ecosistemului inovării.
Din România au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri, reprezentanţi ai autorităţilor locale, precum şi membri ai comunităţii de cercetare Măgurele Science Park. Astfel, Bucureşti se alătură listei marilor oraşe care au participat drept partener în cadrul acestui eveniment, listă pe care se regăsesc Toronto, Sydney, Miami şi Tokyo, printre altele.

 

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/03/2021)

Reluare plata dividend 2019

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (02/03/2021)

Raport curent cf art. 234, alin. 1, litera i) din Reg. 5/2018

ELECTROARGES SA (ELGS) (02/03/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020 - versiune limba Engleza

Erste Group Bank AG (EBS) (02/03/2021)

Notificare - detineri < 4%