Update articol:

Grampet îi scrie ministrului Drulă: Vrem să finanțăm pe banii noştri un proiect de iluminat care să pună în valoare Podul Anghel Saligny, dar nu reușim să avem o comunicare reală cu CFR

Grampet vrea să finanțeze un proiect de iluminat care să pună în valoare Podul Anghel Saligny, cu ocazia “Anului Feroviar European”, însă CFR comunică foarte greu în vederea obţinerii unui acord de principiu care să permită echipei de arhitecți și proiectanți să propună câteva variante.

În acest sens, compania Grampet a transmis o solicitare ministrului Drulă prin intermediul Facebook:

“Domnule Ministru Cătălin Drulă,

Având în vedere că Uniunea Europeană celebrează în 2021 “Anul Feroviar European”, Grupul GRAMPET își dorește să finanțeze un proiect de iluminat care să pună în valoare Podul Anghel Saligny, această capodoperă și emblemă de inginerie și infrastructură românească.
În acest sens, ne-am adresat companiei CFR SA pentru a obține un Acord de Principiu care să permită echipei noastre de arhitecți și proiectanți să propună câteva variante.
De mai bine de 6 luni nu reușim să avem o comunicare reală cu CFR SA, care să ajute acest proiect să avanseze până la stadiul în care să înțelegem dacă este sau nu fezabil. Chiar și cea mai simplă întrebare primește foarte greu răspuns din partea reprezentanților CFR SA.
Având convingerea că dumneavoastră înțelegeți valoarea unei astfel de inițiative, vă adresăm rugamintea de a ne susține în acest demers, în condițiile în care efortul logistic și financiar va fi acoperit integral de Grupul GRAMPET”.

BVB | Știri BVB

DAFORA SA (DAFR) (09/12/2022)

Numire auditor financiar - auditare situatii financiare 2022-2023

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (09/12/2022)

Semnarea unui contract de investitie cu Dataware Consulting SRL

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (09/12/2022)

VAN la data 30 Noiembrie 2022

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (09/12/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (09/12/2022)

Structura actionariat la data de 30 noiembrie 2022