Update articol:

Grupul de pe Facebook – “Uniţi, ne apărăm drepturile copiilor”: SOLICITĂM FERM Parlamentului României să respingă OUG-ul de majorare etapizată a alocațiilor

Grupul de părinți “UNIȚI, NE APĂRAM DREPTURILE COPIILOR”, care în acest moment a strâns pe facebook peste 20.000 de familii, solicită Parlamentului României să respingă OUG-ul de majorare etapizată  a alocațiilor.
Aceştia susţin: “Acum trei săptămâni s-a născut Grupul “Uniți, ne apărăm Drepturile Copiilor” – Grup născut din sentimentul de frustrare și de neputință față de ÎNCALCAREA FLAGRANTĂ A LEGII, CHIAR DE CĂTRE CEI CARE NE CÂRMUIESC!

Astăzi suntem aproape 20000 de oameni! Dar celor care ne conduc, nu le pasă! Guvernul, într-un nouă tentativa de A LUA DE LA GURA COPIILOR, ne ignora la propriu, propunând o majorare etapizată. Cât de mici să fiți, domnilor miniștri? Cât de haini? Domnul Câțu ne acuză că vrem „pomeni”, doamna Anisie ne obligă: ori le luam tablete copiilor, ori să-i pregatim de cules sparanghel. Știm, sunt cuvinte dure, dar nici pe departe suficiente pentru a descrie bătaia de joc care ni se pregatește. Domnilor guvernanți, nu renunțăm. Nu vom ieși în stradă, pentru că noi respectăm legea, strâmbă, așa cum e ea, dar o respectăm! Spre deosebire de voi nu ne permitem luxul să încălcăm legea. NOI VĂ DĂM ÎN JUDECATĂ! Cu legea în mână, pana la ultimul om în picioare!

AJUNGE CU BĂTAIA DE JOC!

În aceste zile am fost martorii unui spectacol grotesc, care ne-a pus în situația să le explicăm copiilor noștri de ce ei poartă mască la 5-6 ani și se sufocă, în timp ce niște neni mari cu cefe late, la televizor, ignoră toate regulile, paziți fiind de apărătorii „legii”. Domnilor din Parlament, nu ne puneti și dvs în postura de a le explica copiilor noștrii, că guvernul, în COMPLICITATE cu Parlamentul, le ia bruma de bănuți de la gură.

Am spus și o repet: UNDE E LEGE NU E TOCMEALĂ! De aceea, prin prezenta, SOLICITĂM FERM Parlamentului României să respingă OUG-ul de majorare a alocațiilor.

FĂRĂ FIRIMITURI ȘI RESTURI DE LA MASA BOGAȚILOR, FĂRĂ SCAMATORII LEGISLATIVE!”

Grupul acuză Guvernul că încalcă în mod flagrant dreptul copiilor din România de a beneficia de legea prin care alocația de stat le-a fost dublată.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/09/2020)

Aprobare Tribunal - fuziune prin absorbtie a companiilor de servicii energetice

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/09/2020)

Contract de imprumut cu Gocab Software

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/09/2020)

Convocare AGOA - 23 (26) octombrie 2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/09/2020)

Comunicat referitor la AGOA din 12.10.2020