Update articol:

Grupul Digi extinde proiectul de reciclare a deşeurilor de baterii, acumulatori şi echipamente electrice şi electronice

Peste 270 de magazine din reţeaua naţională a operatorului de telecomunicaţii Digi vor avea recipiente de colectare a deşeurilor de baterii şi acumulatori (DBA) şi deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), prin proiectul Digi CoRRRner (Reciclează! Redu! Refoloseşte!), a anunţat compania, într-un comunicat.

“‘Colţul reciclării’ va exista, astfel, în 60% din punctele de Digi, în fiecare judeţ al ţării, în oraşele unde partenerul responsabil de colectare (Environ) deţine capacităţile necesare pentru preluarea DBA şi DEEE. Digi invită persoanele persoanele preocupate de mediu să se alăture acestui demers şi să depună deşeurile DBA şi DEEE în recipientele destinate din magazinele selectate. De-a lungul celor aproape 28 ani de existenţă, Digi a demonstrat că unul dintre obiectivele sale strategice este dezvoltarea sustenabilă, pe termen lung. De aceea, compania a implementat un Sistem de Management Integrat, care include şi certificarea ISO 14001: 2015 Sisteme de management de mediu (recertificat din iulie 2020). Mai mult, prin axa strategică de CSR #DigiBenefit, compania se angajează să fie responsabilă faţă de utilizarea resurselor naturale şi încearcă să reducă impactul asupra mediului înconjurător”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, Digi derulează campanii de înlocuire a facturii tipărite cu cea electronică, iar pe tot parcursul anului 2020, numărul facturilor electronice activate a crescut cu 181% faţă de 2019. De asemenea, angajaţii companiei beneficiază de un amplu proiect de colectare selectivă a deşeurilor în sediul din Bucureşti şi în celelalte sedii din ţară.

În 2020, cantitatea de deşeuri colectate şi valorificate la nivelul grupului Digi în România a fost de 311,08 tone.

Grupul Digi este liderul segmentului de servicii de internet fix şi pay-tv, cu o pondere de 55% cotă de piaţă în România, pe aceste segmente, şi unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicaţiilor electronice convergente, cu operaţiuni şi în Ungaria, Spania şi Italia.

BVB | Știri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (29/11/2023)

Suspendare provizorie sentinta faliment actionar majoritar

SAFETECH INNOVATIONS (SAFE) (29/11/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGEA 21/22.12.2023

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (29/11/2023)

Electrica a atras o noua finantare de 17,4 mil. euro prin Fondul de Modernizare

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (29/11/2023)

Depunere Oferta publica de cumparare actiuni EVER