Update articol:

Guvernul a aprobat ca ONJN să îşi poată folosi veniturile pentru activităţi de prevenire a dependenţei de jocuri de noroc

Guvernul a aprobat, printr-o ordonanţă, ca Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) să îşi poată folosi veniturile proprii pentru activităţi de prevenire a dependenţei de jocuri de noroc, potrivit Agerpres.

“Guvernul a aprobat o ordonanţă simplă privind măsuri fiscal-bugetare, la propunerea Secretariatului General al Guvernului, pentru Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. Este vorba de o completare a legislaţiei pentru a permite folosirea veniturilor proprii ale Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc pentru activităţi de prevenire a dependenţei de jocuri de noroc. Astfel, pot fi dezvoltate şi finanţate activităţi şi programe de protecţie a tinerilor, a jucătorilor, pentru prevenirea dependenţei, pot fi realizate campanii de promovare a jocului responsabil, pot fi finanţate activităţi de tratare a dependenţei de jocurile de noroc, precum şi de soluţionare promptă şi eficientă a litigiilor între un organizator de joc şi un jucător”, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, la Palatul Victoria.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a detaliat că pentru punerea în aplicare a activităţilor menţionate organigrama ONJN a fost suplimentată cu 10 posturi şi va fi finanţată din fonduri proprii, iar procedura de desfăşurare a activităţilor va fi stabilită prin ordin al preşedintelui Oficiului. 

BVBStiri BVB

VES SA (VESY) (28/01/2021)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 25.01.2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (28/01/2021)

Incheiere Instanta - Imposibilitate desfasurare AGOA - 01/02.02.2021

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (28/01/2021)

Hotarari AGA O din 28.01.2021