Update articol:

Ciolacu: Guvernul Orban e demis; moţiunea a trecut (Video)

Rareş Bogdan:  21 iunie, Ziua “Z”! Începe dansul……. Până la România NORMALĂ mai sunt doi pași mici…. 

 

Guvernul a căzut. Moţiunea de cenzură depusă de PSD, intitulată “Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, a trecut, potrivit lui Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Preşedintele Iohannis convoacă partidele la consultări: Mâine seară voi anunţa persoana desemnată pentru a forma un nou Guvern

 

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi susținută de UDMR, împotriva Guvernului Orban, a trecut în Parlament cu 261 de voturi. Contra au votat 139 parlamentari, nu au fost abţineri.  

“Până acum nu am reușit un asemenea scor. Mă bucur mult. Nu eu am reușit, domnul Orban i-a mobilizat la vot. Acum, e o criză. Așteptăm să fim chemați la Cotroceni de președintele Iohannis. Voi avea o discuție cu domnul Ponta să facem o alianță. Nu noi avem problema de a crea o majoritate. Astăzi am avut o singură discuție cu domnul Ponta și am căzut de acord să discutăm”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a reiterat că NU va vota un alt Guvern Orban. „Nu, am mai spus lucrul acesta. Nu voi vota niciodată un alt Guvern Orban, cum nu am făcut-o nici până acum”, a spus Ciolacu la Parlament.

Votul a fost secret cu bile.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a anunțat că cel mai probabil PNL îl va propune premier tot pe Ludovic Orban.

“Noi nu avem ce să îi reproșăm, ar fi aberant să îl înlocuim în condițiile în care în trei luni de zile a făcut extrem de multe lucruri bune pentru România, deci, probabil, vom merge pe aceeași formulă guvernamentală”, a declarat Rareș Bogdan, precizând: “Intră în joc Președintele. Pas cu Pas. Aveți încredere. România NU va încăpea din nou pe mâna infractorilor și mincinoșilor din PSD. PNL este un partid responsabil care nu va abandona țară în mâinile celor care au adus-o în situația de azi. 21 iunie, Ziua “Z”! Începe dansul……. Până la România NORMALĂ mai sunt doi pași mici…. Vor fi făcuți și aceștia. Parteneriatul Președintelui Klaus Iohannis cu PNL funcționează perfect”.

 

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Miercuri, 5 februarie 2020

BVBStiri BVB

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (03/03/2021)

Notificare privind numarul si tipul de investitori

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (SIF2) (03/03/2021)

Reluare tranzactionare - ora 16:05 - conf Cod BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizia ASF nr. 303/03.03.2021 - aprobare oferta publica de cumparare actiuni Evergent Investments SA (fosta SIF Moldova SA)

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (03/03/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCAB SA (MCAB) (03/03/2021)

Disponibilitate - Sinteza plan de reorganizare

ALRO S.A. (ALR) (03/03/2021)

Plangere tarife antidumping