Update articol:

Hidroelectrica a obținut Premiul pentru rezultatele investiționale deosebite pe zona de modernizări și retehnologizări, la GALA FINANCIAL INTELLIGENCE 2020

Hidroelectrica a obținut Premiul pentru rezultatele investiționale deosebite pe zona de modernizări și retehnologizări, la GALA FINANCIAL INTELLIGENCE 2020

Hidroelectrica a obținut Premiul pentru rezultatele investiționale deosebite pe zona de modernizări și retehnologizări, la GALA FINANCIAL INTELLIGENCE 2020. 

Bogdan Badea, Președintele directoratului Hidroelectrica, a transmis: “Mulțumesc Financial Intelligence pentru observațiile de finețe pe care le face asupra pieței de energie și pentru atenția cu care urmărește constant detaliile importante care compun tabloul sistemului energetic de astăzi. Sunt impresionat de faptul că eforturile pe care

Hidroelectrica le face pe zona de investiții, și care cresc an de an, sunt observate. În 2020, valoarea investițiilor companiei în retehnologizări și modernizări aproape că s-a triplat față de anul precedent. Considerăm că aceasta este cheia securizării obiectivelor pe care le avem deja în portofoliu și, de aceea, urmărim cu atenție deosebită acest segment.  Avem în centrul obiectivelor  dezvoltarea sustenabilă a companiei, ori acest lucru nu se poate face decât asigurându-ne că pietrele pe care clădim sunt solide.

Vă mulțumesc pentru premiul acordat și felicit la rândul meu Financial Intelligence pentru profesionalism și pentru calitatea desăvârșită a jurnalismului.”

Anul acesta, Hidroelectrica a pus un accent deosebit pe efectuarea lucrărilor de modernizare și retehnologizare, iar acest lucru se va reflecta în creșterea siguranței în exploatare a obiectivelor pe care compania le are în portofoliu. Securizarea a ceea ce exista deja este un pas vital al investițiilor Hidroelectrica.

Hidroelectrica vrea să se asigure că obiectivele companiei au un grad ridicat de disponibilitate și sunt capabile să răspundă fără probleme oricăror solicitări ale SEN.

Pentru următorii cinci ani, Hidroelectrica are un proiect de investiţii de 26 de miliarde de lei care prevede şi diversificarea obiectului de activitate al Hidroelectrica, respectiv pe lângă producţia de energie hidroelectrică şi producţia eoliană.


Hidroelectrica este interesată de investiţii în parcuri eoliene onshore şi offshore, parcuri foto-voltaice, producţia de electricitate pe bază de biomasă, producţia de hidrogen prin hidroliză, dezvoltarea de reţele de e-mobility.

BVBStiri BVB

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (20/09/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (20/09/2021)

Convocare AGA O & E 28(29).10.2021

JUDETUL TIMIS (TIM28) (20/09/2021)

Plata cupon 42, rambursare rata principal 42 si calcul rata dobanda pentru cuponul 43

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (20/09/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 13 - 17 septembrie 2021