Update articol:

Hidroelectrica cere votul acţionarilor pentru înfiinţarea Asociaţiei Producătorilor de Energie Electrică (HENRO), dar şi pentru depunerea unei oferte angajante pentru activele CEZ

Hidroelectrica pierde sume de ordinul de sute de mii de euro din cauza poluării cu deşeuri a râurilor şi lacurilor, a declarat preşedintele Directoratului companiei, Bogdan Badea. Hidroelectrica pierde sume de ordinul de sute de mii de euro din cauza poluării cu deşeuri a râurilor şi lacurilor, a declarat preşedintele Directoratului companiei, Bogdan Badea.

Hidroelectrica convoacă acţionarii pe 14 aprilie pentru a aproba depunerea unei oferte angajante pentru activele CEZ din România, conform convocatorului.

Documentul menţionează: “Aprobarea întocmirii şi depunerii unei oferte angajante a Hidroelectrica, singura pentru întreg perimetrul tranzacţiei sau în consorţoiu, la termenul solicitat CEZ în cadrul procesului de vânzare (M&A) a grupului  CEZ în România, condiţionată de aprobarea ulterioară a acesteia de către Adunarea Generală a Acţionarilor”.

De asemenea, acţionarii mai sunt convocaţi pentru aprobarea contractării unui credit pentru achiziţii de participaţii în vederea diversificării portofoliului Hidroelectrica, credit care va putea fi utilizat în lei şi/sau valută.

Un alt punct pe ordinea de zi este aprobarea constituirii de către Hidroelectrica, în calitate de membru fondator, a Asociaţiei Producătorilor de Energie Electrică (HENRO) şi aprobarea Statutului şi Actului Constitutiv al Asociaţiei.   

Acţionarii Hidroelectrica sunt Ministerul Economiei, Energiei (80%) şi Fondul Proprietatea (20%).

 

 

 

 

BVBStiri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (28/09/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 21-25 Septembrie 2020

COMPA S. A. (CMP) (28/09/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii - 21-25.09.2020

PROMATERIS S.A. (PPL) (28/09/2020)

Disponibilitate raport semestrial consolidat 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (25/09/2020)

Raport curent conform art. 234, lit. i). al Regulamentului ASF nr. 5/2018