Update articol:

COMCM anunță numirea lui Constantin Frățilă în funcția de președinte-director general

Sursa SIF Transilvania
*Emitentul este suspendat de la tranzacționare de peste patru ani

Compania de construcții COMCM (CMCM) a anunțat, astăzi, numirea în fucțiile de președinte și director general a lui Constantin Frățilă, pentru patru ani, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Numirea are loc în contextul în care Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) menține suspendate de la tranzacționare, de peste patru ani, acțiunile COMCM Constanța (CMCM), pe fondul scandalului din 2014 dintre acționarii mari ai companiei – SIF Transilvania (cu 56,72%) și grupul de acționari din jurul omului de afaceri Constantin Frățilă (cu o deținere cumulată de 41,65%).

La solicitarea noastră, ASF a transmis recent că situația din 2014 –  când au fost transmise pieței raportări contradictorii – nu a fost clarificată și că analizează cazul.

Acțiunile COMCM, suspendate de la tranzacționare de peste patru ani de către ASF

Recent, SIF Transilvania a propus acționarilor un program de răscumpărare de acțiuni – cu cash sau alte acțiuni din portofoliu, astfel că nu este exclus ca pachetul de la COMCM să fie și el inclus în ofertă, în schimbul propriilor acțiuni, iar o variantă de lucru ar fi ca acesta să ajungă la Frățilă, în schimbul deținerii sale de la SIF Transilvania.

SIF Transilvania propune răscumpărarea a 7,5% din acțiuni și creează posibilitatea de exit pentru Grupul Frățilă (Actualizare declarații Mihai Fercală)

BVBStiri BVB

UAMT S.A. (UAM) (30/10/2020)

Raport semestrial consolidat S1 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (30/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (30/10/2020)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 27.10.2020

ALRO S.A. (ALR) (30/10/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017