Update articol:
COMUNICAT DE PRESĂ

Huawei Enterprise BG se alătură partenerilor de ecosistem pentru digitalizare în industrie

Centru de securitate si transparenta Huawei in Italia

Din cauza pandemiei globale de COVID-19, digitalizarea industriei a intrat într-o nouă fază de dezvoltare explozivă – un semn al puternicei rezistențe a pieței și al marelui său potențial de creștere. Digitalizarea poate fi motorul inovației atât pentru modelele de management guvernamental, cât și pentru cele de business ale industriilor verticale – crescând, totodată, eficiența producției și a serviciilor. Ținând cont de toate acestea, care este direcția transformării digitale în diverse industrii și cum ar trebui să se transforme ele? În cadrul Summit-ului Huawei al Analiștilor Globali 2020 (HAS 2020) din 19-21 mai, Huawei Enterprise Business Group a împărtășit cunoștințele sale despre tendințele în industrie și provocările curente cu analiștii globali și reprezentanții mass-media. Huawei Enterprise Business Group va lucra împreună cu partenerii săi pentru a explora piața digitalizării industriei și pentru a-și ajuta clienții să accelereze procesele de digitalizare și inteligență, potrivit unui comunicat de presă.

“2019 a fost un an deosebit de dificil pentru Huawei. Dar am abordat cu succes provocările, concentrându-ne pe rezolvarea problemelor clienților și crearea de plusvaloare,” a declarat Peng Zhongyang, director al Consiliului și președinte al Enterprise Business Group, Huawei. 

Grație unor schimbări externe de mediu, Huawei are încredere că-și va atinge noile scopuri. În primul rând, dezvoltarea și aplicarea unitară a noilor tehnologii ICT precum 5G, AI și cloud computing au accelerat semnificativ transformarea digitală în industriile verticale. În al doilea rând, din cauza pandemiei, guvernele și companiile din toată lumea au înțeles acum că transformarea digitală este imperativă. De aceea, au devenit evidente puterea și potențialul lumii digitale, se mai arată în comunicat.

Qiu Heng, președinte marketing global la Huawei Enterprise BG, a prezentat performanța de afaceri și obiectivele Huawei Enterprise BG pe 2019 în cadrul discursului său cu tema “Să aducem digitalul în fiecare organizație”. Având sprijinul clienților și partenerilor globali, Huawei Enterprise BG a obținut un venit din vânzări de 89.700.000.000 CNY în 2019, din care 86% au provenit din contribuțiile partenerilor. Huawei deservește peste 50.000 de clienți enterprise la nivel mondial. În plus, 228 de clienți de pe lista Fortune Global 500 și 58 de pe lista Fortune Global 100 lucrează cu Huawei și partenerii săi în procesul de transformare digitală. Doar în Shenzhen, Huawei a ajutat peste 1.800 de companii să implementeze transformarea digitală în domeniile financiar, al transporturilor, producției, energiei electrice, educației și sănătății.

Xiang Xi, vicepreședinte al departamentului de transporturi globale din cadrul unității de business Huawei, a împărtășit experiența companiei in sectorul de transporturi: “Pe măsură ce industria de transport devine tot mai integrată, Huawei va continua să coopereze cu partenerii de ecosistem pentru a construi un sistem de transport unitar și exhaustiv, concentrându-se pe principiul «O singură identitate pentru călătorii, un singur ordin pentru logistică și un singur creier pentru operațiuni și supraveghere».”

Transformarea digitală a industriei serviciilor financiare are scopul de a fi “complet digitală, complet inteligentă și complet deschisă”. Din cauza pandemiei, industria serviciilor financiare n-a fost nicicând mai încrezătoare și hotărâtă să implementeze operațiunile digitale. În plus, industria serviciilor financiare și-a demonstrat avantajele și valoarea prin realizarea operațiunilor digitale cu ajutorul noilor tehnologii. Vincent Chen, CTO al unității de business Huawei Global Financial Services, a declarat că Huawei va continua să se folosească de tehnologiile sale inovatoare și bunele practici privind infrastructura ICT pentru a ajuta instituțiile financiare să execute strategii de afaceri precum finanțele inclusive, alături de inovația de afaceri bazată pe date și pe open banking, pentru a oferi servicii financiare stabile, securizate și agile.

Industria energetică se confruntă cu provocări precum transformarea energetică, emisiile scăzute de carbon, securitatea energetică și interacțiunea prietenoasă în cadrul consumului energetic. Xia Wenbo, ofițer-șef al transformării digitale din cadrul departamentului de industrie energetică globală al Huawei EBG, consideră că aceste provocări vor accelera transformarea și îmbunătățirea industriei energiei electrice. 

Pe viitor, Huawei a anunțat că va construi fundația Chinei digitale și va pune baza unei lumi digitale funcționând pe principiile “conectivitate nouă, calcul nou, platforme noi și ecosisteme noi”.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (27/03/2023)

Notificare rascumparare actiuni proprii 20 - 24 martie 2023

MedLife S.A. (M) (27/03/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20 - 24 martie 2023

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (27/03/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20.03.-24.03.2023