Update articol:

Huawei își extinde colaborările educaționale cu o nouă universitate în Ungaria

Huawei își extinde colaborările educaționale cu o nouă universitate în Ungaria, Universitatea din Óbuda și Huawei Technologies Ungaria Sursa foto: https://www.civilhetes.net/ujabb-hazai-egyetemmel-boviti-oktatasi-egyuttmukodeseit-a-huawei

Universitatea din Óbuda și Huawei Technologies Ungaria au semnat un acord pentru lansarea de cursuri comune, acreditate, de infocomunicații și telecomunicații. Noua colaborare face parte dintr-un acord strategic care a existat din 2018 între universitate și una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, potrivit civilhetes.net.

Memorandumul de înțelegere semnat de prof. Dr. Levente Kovács, rectorul universității și Colin Cai, director general al filialei maghiare a Huawei Technologies, extinde parteneriatul stabilit între instituția de învățământ superior și companie în 2018. Conform noului acord , Huawei va ajuta universitatea să lanseze așa-numitul program HAINA (Huawei Authorized Information and Network Academy), care va oferi diverse abilități comercializabile și cursuri speciale studenților ingineri din cadrul universității ca subiect opțional care merită creditul. De exemplu, el poate fi legat de utilizarea rețelelor mobile de nouă generație, a tehnologiei 5G sau a celor mai recente dispozitive de rețea utilizate în industrie, studenții urmând să afle despre cele mai recente oportunități în Big Data și Inteligență Artificială. La universitate, compania oferă instruire pentru profesorii din cadrul programului HAINA și, asigură atât materialele didactice, cât și instrumentele necesare pentru dobândirea de cunoștințe practice. Instituția de învățământ pune la dispoziție infrastructura și întreținerea.

La semnare, prof. Dr. Levente Kovács a evidențiat eforturile de comunicare ale universității și proiectele de cercetare în care instituția de învățământ a obținut un succes recunoscut la nivel international, precum Dezvoltarea roboticii de sănătate și a soluțiilor IT, Cercetarea și implementarea aplicațiilor de inteligență artificială pentru industriile de servicii și de fabricație. Un interes deosebit pentru cooperarea dezvoltată de semnalul Huawei este cadrul dezvoltat pentru caracterizarea mobilității urbane, care se bazează pe analiza datelor din rețelele de comunicații fără fir.

„Vom continua să adăugăm conținut la scrisoarea noastră de intenție anterioară cu Universitatea din Óbuda”, a declarat Colin Cai, director general al companiei Huawei Technologies Ungaria. Huawei a invitat inițial studenții SEED în călătorii de studiu în China. Modulele de instruire care urmează să fie lansate în curând, în baza noului acord HAINA, vor introduce studenții în tehnologii de ultimă generație și vor îmbogăți cunoștințele predate la universitates, aducându-le cât mai aproape de nevoile pieței.

Advertorial

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (28/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (28/09/2021)

Convocare AGAO 03.11.2021/ 12.11.2021

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (28/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (28/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

TERAPLAST SA (TRP) (28/09/2021)

Vizibilitate crescuta a actiunilor TRP la nivel regional