Update articol:

Impact Developer & Contractor incepe lucrarile de construire la primele 406 apartamente din Greenfield Teilor Baneasa

Impact Developer & Contractor incepe lucrarile de construire la primele 406 apartamente din Greenfield Teilor Baneasa

Impact Developer & Contractor a semnat doua contracte de antrepriza, in valoare de 18.4 mil Euro + TVA, cu Electrogrup S.A. pentru construirea a 406 de apartamente in faza a IV-a din Greenfield. Lucrarile vor incepe in luna ianuarie 2021 si vor fi finalizate in primul trimestru al anului 2022, potrivit unui comunicat de presă. 

In Ianuarie 2021, incepe constructia Noul Greenfield cu obiectivul de a implementa un concept de construire responsabil fata de mediu si care respecta cele mai inalte standarde de eficienta energetica.

Contractele semnate cu Electrogrup, membra E-INFRA, vizeaza construirea primelor 5 blocuri, cu un total de 406 de apartamente din totalul de 14 blocuri si 1167 apartamente. Valoarea contractelor este de 18.4 mil Euro + TVA, iar valoarea investitiei se ridica la 26.6 mil Euro + TVA. Oferta include unitati de tip studio, apartamente cu 2 camere si 3 camere, iar locurile de parcare vor fi disponibile atat in subteran cat si suprateran.

Obiectivul comun al dezvoltatorului si al constructorilor este de a construi responsabil, folosind materiale atent selectate si solutii tehnice eficiente, in linie cu politica de sustenabilitate adoptata de Impact. Noul Greenfield va beneficia de panouri solare, un sistem de colectare selectiva si gestionare a deseurilor, dar si iluminat eficient, alaturi de infrastructura pentru recuperarea si gestionarea apei uzate.

„Impact Developer&Contractor a semnat contractele de antrepriza pentru primele etape din Noul Greenfield si se pregateste cu entuziasm de noul an. Am inceput constructia centrului comunitar Greenfield Plaza si in curand Primaria demareaza lucrarile pentru Scoala si Gradinita de Stat. Pentru ca oferim o gama completa de facilitati, avem toate motivele sa extindem Greenfield Baneasa si sa dezvoltam comunitatea, ce insumeaza la acest moment peste 6000 de locuitori. O locuinta in cartierul imbratisat de padure vine la pachet cu un stil de viata sanatos, care include nu doar confortul caminului si al facilitatilor din ansamblu, dar si al tuturor activitatilor sportive si de recreere ce pot fi facute in aer liber in parcurile din Greenfield si in Padurea Baneasa”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

 Ofertele de lansare pentru apartamentele din Noul Greenfield, valabile in cadrul Programului de Fidelizare, pornesc de la 68.236 € + TVA pentru unitatile tip studio, 84.161 € + TVA pentru apartamentele cu 2 camere si 109.788 € + TVA pentru apartamentele cu 3 camere.

In luna noiembrie 2020  a inceput contructia Greenfield Plaza. Astfel, conceptul de locuire va deveni mai atractiv prin prisma noilor facilitati oferite: un strip mall,  un impresionant spatiu de wellness dotat cu sala de sport, SPA-uri, teren de tenis,  piscina interioara semiolimpica, piscina exterioara si o cladire proprie de birouri, in imediata apropiere a terminalului de transport public inaugurat in Octombrie 2020.

Listata la Bursa de Valori Bucuresti, categoria Premium, in luna decembrie 2020, Impact Developer & Contractor a incheiat in mod anticipat un plasament de obligatiuni corporative intermediat de TradeVille, in cadrul caruia valoarea totala a subscrierilor a fost de peste 6,5 milioane EUR. Succesul plasamentului reconfirma atractivitatea proiectelor Impact si viziunea strategica a companiei de extindere la nivel national in cele mai importante centre urbane din Romania. Impact Developer & Contractor (simbol IMP) este singurul dezvoltator imobiliar din Romania listat, capitalizarea bursiera a companiei depasind recent 500 milioane RON.

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (22/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

DEUTSCHE BANK TURBO LONG 0.10/7/7.5 (EBDBKTL29) (22/01/2021)

Notificare Erste Group Bank AG - Certificatul EBDBKTL29 este sold-out

UAMT S.A. (UAM) (22/01/2021)

Hotarari AGA E 22.01.2021