Update articol:

Impact Developer & Contractor: Gradul de contractare a locuințelor ridicate până acum în GREENFIELD RESIDENCE BĂNEASA se apropie de 100%

Conducerea Impact a aprobat, ieri, documentul de prezentare a emisiunii de obligatiuni corporativ

IMPACT Developer & Contractor S.A. (IMP) informează investitorii despre vânzarea aproape integrală în GREENFIELD BĂNEASA RESIDENCE a locuințelor din primele trei faze de dezvoltare finalizate, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori București.
Astfel, la aceasta dată, gradul de contractare a locuințelor ridicate până acum în GREENFIELD RESIDENCE BĂNEASA se apropie de 100% (98.7%), ceea ce confirmă interesul ridicat al populației pentru acest tip de proiect, potrivit Impact.

„Greenfield este un proiect foarte apreciat atât datorită calității construcției, dar și a facilităților oferite. În curând terminăm stocul de apartamente și ne vom axa pe Noul Greenfield. În prezent, pentru cele 33 de unități încă disponibile în stoc, avem discuții avansate, care se vor concretiza în perioada imediat următoare, dacă nu vor apărea situații neprevăzute cauzate de virusul Covid-19”, susține Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

La data de 30 noiembrie 2020, Societatea avea un stoc de 60 de apartamente aferente celei de-a treia faze de dezvoltare a proiectului GREENFIELD BĂNEASA RESIDENCE (București), din care 27 (45%) erau deja pre-contractate și rezervate.
GREENFIELD BĂNEASA RESIDENCE este proiectat să devina unul dintre cele mai mari cartiere verzi din Europa Centrala și de Est și va avea o suprafață totală de 60 de hectare. În prezent, suprafața construită este de cca. 30 de hectare, pe alte 9 hectare, lucrările fiind în desfășurare.

Pornind de la cererea ridicată de facilități locative noi de calitate, grupul IMPACT și-a propus o strategie de diversificare a poiectelor la nivel național avându-se în vedere pentru următorii ani atât dezvoltarea unor proiecte existente de succes, cât și a unor proiecte noi în zone dinamice în care compania nu a mai fost prezentă până acum:
• Prima etapă din faza a patra de dezvoltare din GREENFIELD BĂNEASA RESIDENCE – poiect existent;
• A treia fază a proiectului LUXURIA DOMENII RESIDENCE – proiect existent în partea de Nord a Bucureștiului – primul proiect rezidențial care a obținut Certificarea BREEAM Excellent – asigură un confort sporit prin prisma facilităților integrate, care conferă un stil de viață exclusivist – este dezvoltat deja în proporție de 80%;
• Primele două faze ale proiectului BOREAL PLUS – proiect nou, ce urmează a fi dezvoltat în Constanța;
• Prima etapă din GREENFIELD COPOU RESIDENCE – proiect nou pe segmentul mediu ridicat, ce urmează a fi dezvoltat după modelul Greenfield Residence Băneasa în Iași;
• GREENFIELD TIMIȘOAREI – proiect nou ce urmează a fi dezvoltat în anii următori după modelul Greenfield Residence Băneasa și care se adresează segmentului mediu;
• LUXURIA BARBU VĂCĂRESCU – proiect nou ce urmează a fi dezvoltat în anii următori după modelul LUXURIA DOMENII RESIDENCE construit pentru segmentul de lux.

Impact Developer & Contractor a încheiat primele 9 luni ale anului 2020 cu venituri din vânzarea de locuințe în valoare de 135.349 milioane de lei, în creștere cu 35% față de perioada similară a anului 2019. Evoluția se datorează unei creșteri cu 23% a volumului de vânzări, ajungând la un total de 258 de unități tranzacționate (apartamente, plus parcările și terenurile de curte aferente pachetului), potrivit unui comunicat recent.

Conducerea Impact a aprobat, ieri, documentul de prezentare a emisiunii de obligatiuni corporative, nominative, dematerializate, neconvertibile, si negarantate cu scadenta 2026 emise de IMPACT DEVELOPER&CONTRACTOR S.A. – IMP26E.

Impact Developer& Contractor (IMP) va emite obligațiuni de 6 milioane de euro, la o dobândă în intervalul 5,9% – 6,4%, prin plasament privat.

Rascumpararea anticipata a Obligatiunilor se va putea realiza integral dar nu si partial, la initiativa Emitentului, incepand cu al doilea an al duratei de viata a Obligatiunilor, caz in care Emitentul va plati Detinatorilor de Obligatiuni pentru fiecare obligatiune detinuta la Data de Referinta, un pret de rascumparare „clean” de 102.5% (alaturi de dobanda acumulata pana la momentul respectiv).

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (27/01/2021)

Etapele procesarii efectelor hotararii AGEA din data de 15.12.2020

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (27/01/2021)

Perioada inchisa tranzactionare 28.01.2021 - 26.02.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (27/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S2 2020