Update articol:

În război cu Poliţia Locală, Clotilde Armand a publicat o înregistrare: “În video veți auzi polițiști locali care certau un coleg pentru că nu lua mită de la proprietarul unor cife și a îndrăznit să-l amendeze” (video)

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a publicat, vineri dimineață, pe Facebook, o înregistrare video, despre care susține că demonstrează  corupția din Poliția Locală a sectorului pe care îl administrează.

Clotilde Armand a scris: “Am propus ieri reorganizarea Poliției Locale în ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 pentru a scăpa de corupția de acolo. Iar PSD și PNL au refuzat să voteze acest proiect. Vreți să știți de ce? Pentru că PSD și PNL apără grupul infracțional organizat de la Poliția Locală Sector 1. Și când spun acest lucru știu foarte bine ce fac. Am să vă prezint cum protejează sfera politicului din primărie mafia din Poliția Locală Sector 1.

În materialul video veți auzi polițiști locali care certau un coleg pentru că acesta nu lua mită de la proprietarul unor cife și a îndrăznit să-l amendeze. Proprietarul acestor cife este rudă cu un personaj odios din conducerea poliției locale pe care am reușit să-l îndepărtez. Pentru cine nu știe: Tranzitarea sectorului sau a orașului cu aceste cife fară autorizații este interzisă și sancționată de lege. Asta au protejat aseară cei din PNL și PSD, dragi cetățeni ai Sectorului1. Iar asta nu e tot. Acești polițiști au conexiuni și în primărie. Avem mai multe dovezi și probe care susțin toate afirmațile mele. Șantirele ilegale protejate de polițiști locali, mafia gunoaielor protejată tot de anumiți polițiști locali etc. Și aceste dovezi merg acum spre Parchet.
Am început să curățăm tot putregaiul din administrație și vă spun că nu mă voi intimida de nici un grup politic care pune presiuni și nu vrea modernizarea acestui sector sau de mafia din administrație. Eu voi lupta cu ei. Până la capăt”.